Cum arata casa visurilor tale? Iata propunerea Bentley

Sambata, 08 Martie 2014, ora 00:00
3829 citiri
Cum arata casa visurilor tale? Iata propunerea Bentley
Foto: Bentley

O casa mobilata in totalitate in stilul care te defineste este visul oricarei doamne, iar de 8 martie iti propunem sa ridici miza!

Ce spui de posibilitatea de a-ti decora intreaga casa in stilul Bentley, cu piese de mobilier realizate chiar de catre producatorul masinilor de lux?

Producatorul britanic a decis sa duca toate cunostintele acumulate de designerii sai la un nou nivel si a realizat un parteneriat cu brandul italian Club House Italia. Rezultatul este colectia de mobila Bentley Home, o combinatie intre manufactura italiana si calitatea specifica Bentley.

Printre piesele de mobiler se numara si birouri Sherbourne & Kingsbridge, mese Madeley & Kendal, masute de cafea Harlow, paturi Canterbury si fotolii Richmond, toate create cu cea mai mare atentie la detalii, in stilul deja consacrat al Bentley de a alege materiale si maestri manufacturieri.

Facute din materiale de cea mai inalta calitate, inclusiv metal, furnir, piele si sticla, piesele de mobilier sunt realizate prin tehnici ce pot fi considerate la rang de arta.

Rezultatul este o colectie exclusivista, perfecta pentru tine, daca iti doresti sa aduci prestigiul legendar Bentley din garaj mai aproape, chiar in casa.

#idei mobilier, #mobilier Bentley, #Bentley Home Collection , #Mobila