Cum alegem mobila de dormitor?

Marti, 09 Iunie 2015, ora 14:56
2410 citiri
Cum alegem mobila de dormitor?
Foto: Casa Mobila Simex/Dormitor Poesis

Mobilierul pentru dormitor poarta o puternica amprenta personala, intrucat infrumuseteaza estetic si functional incaperea cu cel mai mare grad de intimitate din casa dumneavoastra.

Stilul decorativ ales trebuie sa insufle un aer primitor si confort deplin, pentru nopti odihnitoare si dimineti cat mai revigorante.

De aceea, recomandarile specialistilor Simex sunt ca, atunci cand va alegeti mobilierul, sa va concentrati atentia atat asupra utilitatii camerei, dar mai ales asupra unitatii cromatice si a finisajelor, pentru a crea un cadru armonios si confident.

Frumusetea naturala a lemnului masiv se integreaza perfect in orice stil architectural si are cea mai mare rezistenta in timp la uzura, in comparatie cu substitute din PAL sau MDF.

Astfel, dormitoarele din lemn masiv reprezinta o alegere inspirata si sustenabila pe termen lung pentru toti cei care ne dorim o mobila de foarte buna calitate, care sa corespunda celor mai inalti parametri tehnici si estetici.

Dormitor Gino

Colectiile Simex sunt realizate din esente lemnoase de stejar si tei si sunt innobilate estetic cu sculptura executata manual si intarsii florale de cea mai buna calitate. Astfel, reprezinta alegerea perfecta pentru a da o nota de distinctie propriei locuinte. Daca va doriti un dormitor cu adevarat unic si creat in deplina concordanta cu personalitatea si gusturile dumneavoastra, mobilierul executat la comanda se va adapta cel mai bine asteptarilor dumneavoastra.

Specialistii Simex se pot deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru consiliere, masuratori si stabilirea proiectului final.

Dormitor Sophia Gold

Intr-un interior de dormitor, mobilierul reprezinta elementul central din cadru. Astfel, atunci cand alegem mobila, trebuie sa cream o corespondenta estetica intre culoarea mobilierului si restul obiectelor si finisajelor din ambient (pereti, draperii, pardoseala).

Pentru o ambianta care sa denote stabilitate, echilibru, rafinament sau o tenta de sobrietate, este recomandat mobilierul din lemn masiv, pe finisaje pretioase de nuc, care pot fi ajustate usor oricarui design.

Dormitor Royal

Brandul Simex cuprinde un portofoliu bogat de colectii de mobila pe finisaj nuc, nuc-roscat sau pe finisaj Murcia (cu patina neagra), pe care va invitam sa le descoperiti consultand site-ul www.mobilasimex.ro.

Dormitor Cleopatra - finisaj nuc

Dormitor Venetia Lux - finisaj nuc-roscat

Dormitor Cristina - finisaj Murcia

Pe de alta parte, daca doriti sa dati un plus de volum si luminozitate incaperii, atunci mobilierul pe finisaj alb - alb simplu, natural, sau alb cu patina aurie ori cu patina argintie, este cel mai potrivit si, contrar asteptarilor, este foarte usor de accesorizat, de intretinut si curatat, fiind recunoscut pentru rezistenta in timp la uzura.

Aproape toate colectiile Simex realizate pe finisaj nuc se pot face si pe finisaj alb-auriu sau alb-argintiu, ori, la cerere, pe finisaj modificat.

Dormitor Valentina Lux

O garnitura completa de dormitor Simex cuprinde:

  • - patul dublu (la dimensiuni standard 1600 sau 1800 cm, ori la dimensiuni modificate)
  • - cele doua noptiere
  • - dulapul cu 3-5 usi - normale sau glisante
  • - toaleta cu oglinda si taburet, precum si
  • - comoda cu oglinda

Se poate comanda atat garnitura completa, cat si anumite piese doar - patul, dulapul, spre exemplu etc.

Va invitam sa descoperiti toate colectiile si promotiile Simex consultand site-ul www.mobilasimex.ro!

#dormitoare comanda, #mobila dormitor, #dormitoare Mobila Simex, #oferta mobila dormitor , #Mobila