Casa, dulce casa: Cum ar fi sa iei masa pe o placa de surf?

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 00:00
2201 citiri
Casa, dulce casa: Cum ar fi sa iei masa pe o placa de surf?
Foto: Duffy London

Surfingul este la moda, iar de acest lucru ne lamuresc pe deplin designerii britanici de la Duffy London, a caror ultima creatie in materie de mobilier interior este o masa inspirata de placile de surf.

Masa Surf-Ace este o piesa eleganta de mobilier, conceputa dintr-o singura bucata de lemn si finisata dupa toate regulile vechilor creatori de placi de surf, anunta Luxatic.

Desigur ca traditia impunea folosirea unui lemn special pentru masa Surf-Ace, asa ca designerii londonezi au ales lemnul de balsa ca material de lucru.

Piesa de mobilier vine insotita de doua banchete create din acelasi material si prin aceeasi tehnica, setul costand 23.600 dolari.

Partea interesanta este ca, desi designul general este acelasi pentru fiecare set creat de Duffy, culoarea lemnului si decoratiunile difera de la o creatie la alta.

Prin urmare, poti revendica unicitatea mobilierului tau inedit din sufragerie, iar acesta promite sa aduca un plus de frumusete locuintei, indiferent daca se adauga unui decor neconventional sau unuia clasic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mobilier extravagant, #masa Surf Ace, #mobilier casa , #Mobila