Avantajele mobilei la comanda - Arta Mobilei si specialistii sai

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 16:53
1800 citiri
Avantajele mobilei la comanda - Arta Mobilei si specialistii sai
Foto: arta-mobilei.ro

Misiunea mobilarii locuintei este una extrem de importanta. Ne dorim confort, ne dorim acea atmosfera unui camin, nu o locuinta rece, oficiala, neprimitoare.

In momentul in care se doreste mobilarea, fie este vorba de reamenajare si inlocuire a pieselor de mobilier vechi, fie este vorba de cumpararea de mobila pentru casa proaspat construita.

Arta de a mobila o locuinta este o misiune inteleasa pe deplin la Arta Mobilei. In momentul in care se cauta mobilier pentru intreaga locuinta, totul trebuie sa se asorteze perfect cu interiorul, sa se plieze perfect pe colturi si in orice spatiu, materialele trebuie sa fie cele potrivite si culorile de asemenea.

Cand se achizitioneaza piese de mobilier de serie, acoperirea spatiului poate fi doar partiala. Apar probleme cu incadrarea in spatiu uneori, alteori dimensiunile sunt insuficiente pentru a acoperi integral spatiul dintre doi pereti, dupa cum se doreste. Se gasesc materialele dorite, insa nu se gasesc culorile care sa se potriveasca in context.

Toate aceste probleme sunt rezolvate cu ajutorul mobilei la comanda oferite de Arta Mobilei. Avantajele pe care le ofera piesele de mobilier realizate la comanda sunt nenumarate.

Primul avantaj ce se evidentiaza este faptul ca orice poate fi personalizat. Un dulap trebuie sa acopere spatiul integral, pana in tavan - nimic mai usor; patul trebuie sa se incadreze intre doua noptiere in asa fel incat spatiul peretelui sa fie acoperit si necesarul de depozitare satisfacut - din nou misiune indeplinita. De la culori diverse si tipuri de materiale alese si pana la toate tipurile de accesorii dorite, adaptarea conform stilului si cerintelor fiecaruia satisface chiar si clientii exigenti.

Profesionalismul este o caracteristica nelipsita specialistilor de la Arta Mobilei. Proiectarea este o etapa extrem de importanta in orice spatiu ce urmeaza a fi mobilat. Bucataria are nevoie de piese de mobilier practice si utile, se doreste chiar incadrarea electrocasnicelor si aparaturii in mobilier, intr-un stil modern, astfel un proiect tridimensional este o absoluta necesitate. Se masoara spatiul, se realizeaza proiectul impreuna cu clientul, se ofera consiliere, in asa fel incat ambientul dorit de fiecare in parte sa fie creat exact conform cerintelor.

Costurile reprezinta un alt aspect de care fiecare tine cont in momentul in care alege mobila. Astfel se poate alege un material in functie de costul pe suprafata, exista si posibilitatea achitarii in rate iar transportul de asemenea poate fi gratuit. Confectionarea si apoi montarea pieselor de mobilier se face exact conform cerintelor si proiectului realizat, in asa fel incat tot ceea ce tine de mascarea unor zone sau de eficientizarea spatiului nu mai reprezinta o problema.

Toate aceste avantaje si nu numai recomanda mobila pe comanda realizata de Arta Mobilei. Materiale utilizate de cea mai buna calitate, adaptabilitate, proiectare, transport si montaj asigura nu doar functionalitate indelungata, ci si o atmosfera placuta in locuinta. Astfel, misiunea mobilarii locuintei devine una indeplinita, trece de la stadiul de incertitudine la cel de obiectiv atins, conferind caminului exact nota dorita de proprietar.

#mobila comanda, #avantaje mobila comanda, #mobila arta mobilei , #Mobila