Mobilierul de birou: pentru un business de succes

Vineri, 27 Septembrie 2019, ora 16:30
2601 citiri
Mobilierul de birou: pentru un business de succes

Un birou confortabil si bine organizat este un birou in care progresul vine de la sine. Pornind de la acest gand, DistinctMob SRL a pus bazele unei game variate de piese de mobilier office, realizate din cele mai bune materiale.

Compania considera ca timpul petrecut la birou trebuie sa fie cat mai bine sustinut, mobilierul fiind unul dintre cele mai importante aspecte.

Daca mobilierul este unul creat pentru confort, cu linii elegante si axat pe ergonomie, atunci in birou se instaleaza o atmofera armonioasa, in care profesionalismul si perseverenta sunt stimulate si sustinute.

Ce mai aduce un birou bine dotat? O imagine buna asupra companiei, care poate fi de real folos in incheierea unor parteneriate de succes.

DistinctMob cuprinde, in portofoliul sau, o gama variata de piese de mobilier office.

Bineinteles, totul porneste de la mesele de birou si de la mesele clasice sau cele tip conferinta, toate realizate din materiale premium, cu linii de design de la stilul clasic, la modele sofisticate.

Compania comercializeaza atat birouri din lemn, cat si birouri cu structura metalica, alese in functie de specificul, viziunea si generozitatea spatiului ce se doreste a fi dotat.

Cum niciun birou nu este complet fara un scaun adecvat, DistinctMob dispune de o gama variata de scaune ergonomice, de la cele cu model clasic, scaune de conferinta, si pana la scaune directoriale. Toate acestea sunt realizate din materiale premium, pentru a asigura rezistenta sporita la utilizarea indelungata, astfel generand costuri reduse peste timp.

Scaunele ergonomice sunt realizate in conformitate cu studii realizate de specialistii in domeniu, pentru a incuraja adoptarea unei posturi corecte la birou, astfel contribuind si la mentinerea sanatatii.

Pentru ca un munca la birou presupune si existenta actelor ce necesita depozitare si acces facil, compania ofera spre vanzare si o serie de dulapuri din lemn sau metalice, rafturi metalice si etajere. Acestea completeaza atat vizual, cat si eficient spatiul de birou, si sunt realizate cu aparatura moderna, cu procedee automatizate, in conformitate cu standardele legale.

Un business inseamna si o relatie cu clientii care sa ii convinga pe acestia de necesitatea incheierii unui parteneriat. Pentru ei, DistinctMob pune la dispozitie scaune si banci pentru sala de asteptare, birouri clasice, dar si canapele si fotolii confortabile, pentru zona de protocol. Astfel, imaginea companiei este intregita, iar atat personalul, cat si clientii, se vor bucura de confort si de o experienta primitoare, ce vorbeste despre profesionalism si incredere.

DistinctMob este o companie cu experienta in realizarea mobilierului, fiind specializata in crearea mobilierului scolar, a celui pentru gradinite si a celui pentru birou. In dezvoltarea acestuia, se bazeaza pe studii realizate impreuna cu specialisti in domeniu, dar si pe aparatura moderna, ce permite realizarea in serie a pieselor de calitate superioara.

De asemenea, compania pune la dispozitia clientilor sai si posibilitatea realizarii mobilierului la comanda, cu anumite specificatii si conditii, pentru a satisface orice tip de spatiu.

#mobilier office, #mobila birou, #mobilier business , #Mobila birou