Cum ti-ar placea un motor de Boeing pe post de fotoliu?

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 00:00
3003 citiri
Cum ti-ar placea un motor de Boeing pe post de fotoliu?
Foto: Fallen Furniture

Cam greu sa te imaginezi stand confortabil in carcasa unui motor de Boeing 737, dar designerii britanici de la Fallen Furniture au reusit sa treaca peste acest inconvenient.

Renumiti pentru talentul de a reda unor piese de aeronave casate o noua viata sub infatisarea unor uimitoare elemente de mobilier, designerii Fallen Furniture au mers un pas mai departe, folosind pentru un fotoliu original chiar carcasa unui motor de Boeing 737, dupa cum mentioneaza Luxatic.

Piesa din fuselajul navei casate a beneficiat de o atentie deosebita din partea creatorilor acestui proiect original, fiind lustruita pana cand dur aluminiul din care este realizata a stralucit mai puternic decat in ziua lansarii primului B 737.

Masivitatea aparenta a fotoliului Boeing 737 Cowling Chair (inaltimea acestuia este de 2 m- n.red.) nu te va pacali decat pana apuci sa te instalezi confortabil in el.

Partea fina de piele neagra care inveleste trei sferturi din coca piesei de avion este dublata pe interior de luxul rafinat al plusului din piele intoarsa.

Desigul compact al piesei de mobilier o face sa se remarce din prima intr-o incapere fiind un obiect decorativ excelent pentru un birou de dimensiuni mai mari.

In plus, confortul resimtit odata ce te asezi in Boeing 737 Cowling Chair te poate face sa afirmi ca esti in al noualea cer.

Compania britanica nu a pus inca un pret pe inedita piesa de mobilier, dar o negociere indeaproape cu reprezentantii Fallen Furniture ar putea scoate la iveala acest amanunt, ca si sumele suplimentare pe care designerii le-ar percepe pentru personalizarea fotoliului-avion.

Asa ca, ce ai de pierdut? Incearca si poate ca imaginea biroului tau directorial va fi imbunatatita intr-un mod cu totul si cu totul original!

#piese originale mobilier, #mobilier birou, #fotoliu Boeing 737 Cowling , #Mobila birou