Cele mai tari sedii de birouri din lume (Galerie Foto)

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 14:35
3024 citiri
Cele mai tari sedii de birouri din lume (Galerie Foto)

Angajatii a 15 companii de top din industria IT petrec multe ore la birou. Din aceasta cauza si pentru a fi siguri ca salariatii lor au toate conditiile necesare pentru a lucra, managerii companiilor au aprobat transformarea spatiilor office.

Google, Groupon, Bloomberg si Facebook se numara printre cele mai mari companii care au permis angajatilor sa isi dezvolte creativitatea la locul de munca si au transformat radical birourile, scrie Business Insider.

Bloomberg se numara printre putinele companii care au doua lifturi curbe in cladire iar complexul Google din Pittsburgh are un hamac imens in care salariatii se pot relaxa.

Facebook a investit o suma considerabila de bani pentru modernizarea salii de mese, in timp ce sediul Groupon are o camera special amenajata pentru un erou imaginar.

Skype uimeste vizitatorii prin designul inedit. Angajatii Skype s-au obisnuit, deja, cu becurile uriase care coboara din tavan, cu fotoliile albastre, confortabile sau cu zecile de ecrane LCD pe care este afisat logoul Skype.

Sediul Etsy este si acum "protejat" de o bufnita inalta de aproape trei metri, facuta din carton. Angajatii blogului Etsy au, in redactie, doi caini si prefera sa pastreze la vedere toate obiectele personale. Etsy este cel mai mare site care comercializeaza obiecte de artizanat. Cifra de afaceri a blogului a fost, in 2011, de 314 milioane de dolari, mult peste 180 de milioane, cat fusese cu an in urma.

Airbnb, un startup care a ajuns la o valoare de piata de 1 miliard de dolari, se numara printre companiile cu cele mai ospitaliere sedii centrale. Site-ul airbnb ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca spatii de cazare din orice tara doresc. In urma cautarilor efectuate pe site apar poze si detalii ale celor mai bune hoteluri din destinatia turistica selectata.

Bloomberg LP este in prezent cea mai mare companie de stiri si informatii financiare din lume si genereaza miliarde din actiuni, in fiecare an. Marea majoritate provin din tranzactionarea informatiilor financiare, prin intermediul terminalelor software, pentru 20.000 de dolari anual.

Sediul central din New York se afla intr-o cladire cu 55 de etaje. Partea superioara a cladirii face parte din sectorul residential si poate fi inchiriata. Printre chiriasii celebri se numara Beyonce, Johnny Damn si Jack Welch.

#design interior, #spatii office, #sediu firma , #Mobila birou