Vezi cum arata chiuveta care costa cat un apartament

Vineri, 24 August 2012, ora 17:46
1910 citiri
Vezi cum arata chiuveta care costa cat un apartament

Cea mai scumpa chiuveta din lume, facuta din aur masiv, costa cat un apartament de doua camere, in Bucuresti, respectiv 80.000 de euro. Costisitorul obiect sanitar se gaseste in Galeria suedeza Luxury Edition.

Galeria suedeza Luxury Edition este una exclusivista, pentru ca exponatele prezentate aici, marea lor majoritate obiecte sanitare, sunt doar pentru un public extrem de restrans, format din miliardari dispusi sa le cumpere pentru sume considerabile.

Clientii galeriei apreciaza opulenta exponatelor, chiar daca, de multe ori, pretul solicitat este cu mult peste media pietei, scrie Bornrich. Bo Karlsson, proprietarul galeriei, se asigura personal ca produsele sunt foarte scumpe si realizate din material pretioase.

Cel mai nou exponat este chiuveta de 80.000 de euro, din aur de 24 de karate si incrustata cu opt diamante, care inconjoara un al noulea diamant mai mare.

In afara de aceasta chiuveta, miliardarii care sunt gata sa plateasca sume cu multe zerouri pe obiecte sanitare exclusiviste, mai pot comanda o cada de baia in valoare de 1,74 milioane de dolari sau o chiuveta din cristal, al carui pret se ridica la 21.000 de euro.

#chiuveta aur, #cea mai scumpa chiuveta , #Lux