Vezi ce case si-au cumparat vedetele de la Hollywood in 2011 (Galerie foto)

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 09:20
4084 citiri
Vezi ce case si-au cumparat vedetele de la Hollywood in 2011 (Galerie foto)

Si in acest an vedetele internationale au facut cele mai cele mai interesante achizitiii de locuinte. Incepand cu Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul Friends si pana la actrita Kate Hudson, toti au investit milioane de dolari in imobiliare.

Vezi ce case si-au cumparat vedetele de la Hollywood in 2011 intr-un top realizat de Businessinsider.

1. Mattew Perry si-a cumparat o casa in buricul targului pe Hollywood Hills, cu o piscina uriasa, living in aer liber si sculpuri fanteziste. El a mai platit 27.000 de dolari pentru usi realizate in Australia. Perry sustine ca a platit 8,86 milioane de dolari pentru locuinta, cu un million de dolari mai mult decat pretul initial.

2. Unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood, Tom Brady si Gisele Bundchen nu se multumeste doar cu apartamentele de lux din Boston. Ultima investitie: constructia unui conac in Brentwood California. Costul investitiie: 20 de milioane de dolari.

3. Vedeta pop-country Taylor Swift a facut mai multe investitii in imobiliare anul acesta: o casa de 3,35 milioane de dolari in Los Angeles si un conac de 2,5 milioane de dolari, construit de catre ambasadorul SUA in Danemarca in 1934.

4. O alta vedeta a serialului Friends, Jennifer Aniston a fost un adevarat agent imobiliar in 2011. Ea si-a vandut proprietatea din Beverly Hills pentru 30 milioane de dolari si apoi si-a inceput cautarile dupa locuinte scumpe in New York. Anniston a cumparat 2 penthouse-uri in West Villige inainte de a cumpara un conac de 8,7 milioane de dolari. Desigur, Aniston neaga achizitia.

5. Actrita Kate Hudson se lauda cu investitii demne de remarcat. Si-a cumparat o casa de 5,3 milioane de dolari in California, si dupa trei luni a investit 6,5 milioane de dolari in achizitia unei case in Londra, probabil pentru a fi mai aproape de familia iubitului sau, rockerul Mathew Bellamy, cu care are si un copil.

#case sccumpe vedete Hollywood case, #actori celebri locuinte , #Lux