Ultima moda pentru sanitare de lux: bateriile de lavoar printate in 3D

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 00:00
3679 citiri
Ultima moda pentru sanitare de lux: bateriile de lavoar printate in 3D
Foto: American Standard

Noua tehnologie de printare industriala 3D adauga note de lux celor mai banale experiente cotidiene. Un exemplu interesant vine din SUA, unde producatorul DXV impresioneaza cu noile sale baterii de lavoar realizate la imprimanta tridimensionala.

Perfect functionale, oferind chiar si o experienta in plus in tot ritualul zilnic al igienei personale, bateriile DXV dau o nota eleganta bailor dintr-o locuinta moderna.

Noile modele de baterii de lavoar printate in 3D sunt oferite de firma American Standard doritorilorla preturi ce variaza de la 12.000 la 20.000 de dolari, in functie de complexitatea modelului.

Pretul este justificat atat de procedeul greoi de printare al acestor obiecte, dar si de modelele inovative ale bateriilor de baie create cu aceasta ocazie.

Doua dintre acestea folosesc un sistem complicat de canale in interiorul bateriei, pentru a arunca jetul sub forma unei caderi naturale de apa.

Alt model foloseste un cap special adaugat sistemului pentru a oferi o noua experienta in folosirea obiectelor sanitare dintr-o baie de lux.

Bateriile au si o forma care sugereaza complicate modele geometrice, reflectand cumva modul in care tehnologia este folosita pentru a crea obiecte cu aspectul unor decoratiuni delicate pentru locuinta ta.

Fiecare baterie DXV 3D trece printr-un process de imprimare care dureaza 24 de ore, timp in care imprimanta industriala cu laser ii sculpteaza formele uluitoare ale modelului ales de designeri.

Rezultatul se dovedeste intotdeauna incantator, fie ca vorbim despre un model care imita o cascada sau despre complicate arabescuri care transporta apa pentru a o arunca apoi cu putere in lavoarul din baia casei tale.

#modele baterii baie 3D, #amenajare baie, #amenajare baie de lux, #baterii lavoar DVX 3D , #Lux