Teatrul parizian "Le Palace" scos la vanzare la 15 milioane de euro

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 07:58
1294 citiri
Teatrul parizian "Le Palace" scos la vanzare la 15 milioane de euro
Sursa:hoosta.com

Celebrul teatru "Le Palace" din Paris e scos la vanzare pentru un pret de 15 milioane de euro.

La 5 ani dupa ce a fost achizitionat si renovat de fratii Hazis si Alil Vardar, care detin si Grande Comedie si Comedie Republique, celebrul teatru francez "Le Palace" este scos la vanzare, informeaza Le Parisien.

"Le Palace" a fost achizitionat in 2006 de catre fratii Vardar, care l-au restaurat si, incepand cu 2008 l-au redeschis, redandu-i functia initiala de sala de spectacole.

Hazis Valdar a declarat pentru AFP ca pentru el provocarea a constat in salvarea teatrului, in renovarea acestuia si redarea statutului de sala de spectacole importanta si acum doreste sa mearga mai departe, investind si in alte proiecte, citeaza La Tribune.

In ceea ce priveste cheltuielile de renovare ale "Le Palace", numai restaurarea celor 990 de fotolii ale teatrului au costat 1,5 milioane de euro.

"Le Palace", construit initial ca music hall in 1921, a fost transformat in cinematograf in 1946, pentru a deveni un teatru adevarat si un club de noapte in 1969. De asemenea, in perioada 1978- 1983, "Le Palace" a fost in voga, fiind un spatiu parizian important pentru dezvoltarea culturii underground.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vanzare teatru parizian Palace, #Teatrul Le Palace vanzare 15 milioane , #Lux