Semineul inteligent, fara lemne, gaz sau horn. Ti se potriveste?

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 00:00
9815 citiri
Semineul inteligent, fara lemne, gaz sau horn. Ti se potriveste?
Foto: EcoSmart Fire

Semineul "inteligent" este o alternativa ecologica la traditionalul semineu, iar Business24 iti propune cateva modele in acest weekend, din care cel putin unul se potriveste in casa ta.

Un astfel de semineu functioneaza cu bioetanol, nu face fum si nici scrum si nici nu are nevoie sa fie conectat la utilitati.

Business24 iti recomanda semineele EcoSmart, in acest weekend, pentru un aspect elegant, fara cel mai mic efort, atat pentru living, cat si pentru terasa, daca iti doresti asta.

Fiecare semineu EcoSmart este alimentat cu bioetanol, un lichid care arde "curat", fiind regenerabil. Cand bioetanolul arde, el emite caldura curata, alaturi de aburi si dioxid de carbon.

Foto: justluxe.com

Intrucat dioxidul de carbon este absorbit de plante pentru a creste, acest sistem mentine cercul de absorbtie de energii, o metoda eficienta si ecologica de a-ti incalzi casa.

In plus, pentru ca bioetanolul arde curat, fara fum, semineele nu au nevoie de horn iar caldura ramane in casa tot mai mult timp.

Neavand nevoie nici de ventilatie traditionala si folosind bioetanol lichid, aceste seminee nu au nevoie de cabluri sau conectare la gaz, asa ca poti fi amplasate chiar oriunde.

Foto: justluxe.com

De la piese independente care au rol de accesoriu luxos pana la obiecte ce respecta stilul traditional, designul acestor seminee dezvaluie flacara fara sa te puna in pericol pe tine sau mediul inconjurator.

Colectia contine o sumedenie de tipuri de seminee, inclusiv "inserturile" de semineu. Acestea pot inlocui semineul pe care il ai acum, fie el pe gaz sau lemne, cu cea mai mare usurinta.

Tot ce trebuie sa faci este sa le introduci in cavitatea semineului actual. Mai apoi poti mobila suprafata ce il inconjoara, iar casa ta va fi complet transformata cu noul semineu de lux.

Foto: justluxe.com

Exista si seminee de exterior, realizate din sticla rezistenta si materiale ce rezista la intemperii pentru a proteja flacara.

Ele vin in diferite forme, de la aceea a unui bat pana la forma de bol ce poate fi asezat pe masa si tu te poti bucura de semineul tau unic fara sa-ti faci griji ca trebuie sa il cureti sau sa il conectezi la vreo utilitate.

"Desigur, livram si in Romania. Taxele de livrare difera, insa, in functie de dimensiunile si greutatea modelului", au declarat reprezentantii companiei producatoare, contactati de Business24.

Tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi pe oficialii EcoSmart Fire si sa iti alegi semineul preferat.

Foto: EcoSmart Fire

#semineu ecologic, #semineu bioetanol, #semineu inteligent , #Lux