Principatul Liechtenstein, de inchiriat

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 14:48
2048 citiri
Principatul Liechtenstein, de inchiriat

Nici macar inchirierea celui mai luxos hotel sau palat din lume nu se compara totusi cu posibilitatea de a inchiria o tara intreaga si de a avea la dispozitia ta peisaje, case, un stat. Pentru cine isi doreste sa detina un stat pentru o noapte sau o saptamana, principatul Liechtenstein poate fi inchiriat pentru suma de 70.000 de dolari pe noapte.

Pentru 70.000 de dolari, principatul va gazdui chiriasul si 150 de oaspeti de-ai sai. De asemenea, autoritatile principatului ar putea decora strazile si introduce temporar moneda pe care o doreste chiriasul, informeaza Agerpres, citand bornrich.com.

Daca sunteti dispusi sa achitati sume suplimentare, oaspetilor li se pot organiza procesiuni medievale, focuri de artificii, promenade cu trasuri de cai. In plus, exista posibilitatea de a vizita crama de vinuri a printului Liechtenstein si degusta bauturi rafinate la o altitudine de 1.000 de metri deasupra nivelului marii, insa tot daca platiti in plus. Fanii sporturilor extreme ar trebui sa stie ca pot merge la ski sau pot face snowboarding.

Orice cerere de inchiriere a principatului se realizeaza cu minim 6 luni inainte, iar autoritatile isi rezerva dreptul sa-si selecteze oaspetii. Astfel, in 2010, cererea rapperului Snoop Dogg a fost refuzata deoarece autoritatile din Liechtenstein au considerat ca nu este potrivit ca acesta sa realizeze un videoclip in principatul lor.

#Liechtenstein inchirere, #chirie principat , #Lux