Montegrappa Chiron, stilouri uimitoare inspirate de bolizii Bugatti

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 00:01
2329 citiri
Montegrappa Chiron, stilouri uimitoare inspirate de bolizii Bugatti
Foto: Montegrappa

Cadoul perfect de Sarbatori pe care il poti oferi unui prieten, partener de afaceri sau, de ce nu, chiar tie se dovedeste a avea un aer mai mult decat exclusivist.

Renumita casa de instrumente de lux Montegrappa a scos pe piata un set de stilouri care se identifica cu bolizi Chiron prdusi de Bugatti, mentioneaza Luxatic.

Colectia Montegrappa Chiron are acelasi aer exclusivist degajat si de supermasina de 2,5 milioane dolari.

Designul modern foloseste materiale precum fibra de carbon, aluminiu eloxat, dar si gravuri elegante care amintesc de tapiteria masinii de lux.

Modelul stiloului de lux imprumuta un stil avantgardist, penita de aur a acestuia fiind expusa intr-un mod neobisnuit pentru a permite selectarea unuia dintre cele 3 stiluri de scris ale instrumentului: fin, mediu si ingrosat.

Penita este gravata cu simbolul Bugatti, dar o privire mai atenta asupra stiloului Montegrappa Chiron iti va demonstra ca pana si agatatoarea capacului imita decorul consolei de bord a supermasinii.

Si mai uimitor este faptul ca aceasta poate fi detasata si folosita pe post de ac de cravata, in cazul in care vrei sa iti etalezi pasiunea ta pentru masini sport de colectie.

Practic, intreg setul este decorat cu elemente care amintesc de bolizii Bugatti, fapt ce da valoare unui cadou de acest fel.

Bineinteles, setul este completat de un pix la fel de uimitor pe care l-ai putea folosi pentru a creiona forma bolizilor tai preferati din colectiile Bugatti.

#stilou Montegrappa Chiron, #cadouri elegante, #accesorii birou, #instrumente de scris , #Lux