Metode inedite de a vinde o casa: Film thriller si aplicatie pe iPad

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 18:01
1832 citiri
Metode inedite de a vinde o casa: Film thriller si aplicatie pe iPad

Cand incerci sa vinzi o casa in Malibu, cu 35 de milioane de dolari, o simpla prezentare pe site-urile agentiilor imobiliare nu este suficienta. Un film thriller si o aplicatie pe iPad sunt metodele incercate de un designer de interior.

Daca vrei sa vinzi o o astfel de casa trebuie sa urmezi "reteta" designerului interior DeeAnna Staats. Ea a angajat o echipa de filmare formata din profesionisti de la Hollywood pentru face din locuinta "o vedeta" intr-un thriller denumit "The Spider and the Fly", scrie Mashable.

Staats a cumparat casa in 2006, cand a platit pentru ea 6,6 milioane de dolari. Dupa mai multe etape de renovare, valoarea estimata a casei a ajuns la 35 de milioane de dolari.

Casa din Malibu, "botezata" Carbon Mesa Estate, se intinde pe 82 de mp, avand insa sase acri de teren cu vedere catre coasta Malibu. Locuinta are o bucatarie functionala, un teatru, pivnita si finisaje de lux.

Nu exista nicio confirmare ca Staats ar fi platit echipa de productie pentru a filma in casa, insa daca acest lucru s-a intamplat, suma platita ar fi fost cu sase cifre sau chiar mai mult.

Aceasta nu este singura tehnica pe care designerul de interior a folosit-o pentru a-si vinde casa. A platit o echipa de experti in IT pentru a crea o aplicatie pentru iPad care sa o ajute sa prezinte locuinta. Pentru aceasta, Staats a mai platit alti 20.000 de dolari.

Dupa ce specialistii au realizat aplicatia, designerul a cumparat 10 iPad-uri pe care le-a facut cadou agentiilor imobiliare.

De ce era nevoie de atatea cheltuieli suplimentare? Pentru ca, in aceasta regiune numarul de case scumpe este foarte mare, iar competitia pentru gasirea cumapratorilor este foarte mare, mai ales atunci cand la vanzare sunt scoase si case in care au locuit celebritati.

#casa Malibu, #vanzare casa Malibu, #film casa Malibu , #Lux