Ginerele regelui Spaniei este somer si nu isi mai poate plati ipoteca

Vineri, 01 Martie 2013, ora 17:51
1891 citiri
Ginerele regelui Spaniei este somer si nu isi mai poate plati ipoteca

Inaki Urdangarin, sotul Infantei Cristina si ginerele Regelui Spaniei, are dificultati in a-si gasi de lucru, iar din aceasta cauza nu si-a mai putut plati de aproximativ jumatate de an ipoteca pentru palatul Pedralbes, pe care il detine in Barcelona.

Palatul a fost achizitionat pentru suma de 5,8 milioane de euro in 2004 si are trei etaje si un spatiu locuibil de 600 de metri patrati, fiind construit pe un teren de 2.000 de metri patrati, intr-unul din cele mai pretentioase cartiere din Barcelona, scrie El Pais.

"Din cauza ca nu are o slujba, este complicat", a comentat avocatul lui Urdangarin, despre neplata datoriei de 50.000 de euro pe care acesta deja a acumulat-o la restituirea ipotecii.

Ginerele Regelui Spaniei, care poarta titlul de Duce de Palma este acuzat de deturnare de fonduri publice prin Institutul Noos, pe care l-a condus pana in 2007.

Pentru a evita incarcerarea, dupa ce nu a putut plati o cautiune de 8,1 milioane de euro, Inaki Urdangarin a prezentat in ianuarie o lista a proprietatilor sale, pe care este inclusa si jumatate din palatul Pedralbes.

#scandal ginere rege Spania, #deturnare fonduri Inaki Urdangarin, #ipoteca palat Urdangarin, #palat Barcelona Inaki Urdangarin , #Lux