Designerul Apple are casa de 17 milioane de dolari. Vezi cum arata

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 18:51
2371 citiri
Designerul Apple are casa de 17 milioane de dolari. Vezi cum arata

Unul dintre cei mai faimosi designeri din industria IT, Jonathan Paul Ive de la Apple, s-a mutat intr-o casa de 17 de milioane de dolari.

Ive, care conduce echipa de design a Apple din 1996 si care este responsabil de felul in care arata toate produsele companiei, a reusit sa stranga o avere de peste 130 de milioane de dolari. El s-a mutat recent intr-o casa dintr-o zona exclusivista a San Francisco, scrie Born Rich.

Locuinta, construita in 1927, este una dintre cele mai scumpe cladiri din oras. Imobilul are cinci etaje si un design clasic, cu exterior din caramida, acoperis din ardezie si portic la intrare. Casa are o suprafata de peste 2.200 de metri patrati, are sase dormitoare, opt bai, o biblioteca, sase seminee si o gradina extraordinara.

Structura holului de la intrare este prima indicatie cu privire la detaliile arhitecturale ale casei, specifice perioadei in care a fost construita, in timp ce ferestrele masive ofera o vedere ampla asupra gradinii.

De altfel, locuinta ofera vederi superbe asupra golfului San Francisco, de la Podul Golden Gate, pana la insula Alcatraz.

Printre vecinii faimosi ai lui Ive se vor numara Peter Thiel, fondatorul PayPal, actorul Nicholas Cage si Mark Pinkus, cofondatorul Zynga.

#locuinta Jonathan Paul Ive, #locuinta designer Apple, #locuinta lux designer Apple , #Lux