Conacul Manoir du Lac, scos la vanzare. Te tenteaza?

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 00:00
12200 citiri
Conacul Manoir du Lac, scos la vanzare. Te tenteaza?
Foto: manoirdulac.eu

Conacul Manoir du Lac, de pe malul lacului Mogosoaia, cu o suprafata utila de 640 de metri patrati si un teren de 1.300 de metri patrati, ar putea fi casa perfecta pentru tine, nu-i asa?

Vila, a carei constructie a durat sapte ani, a fost scoasa la vanzare recent de catre proprietarii sai, contele Tibor Kalnoky si antreprenorul Andrei Stoicescu.

Casa are opt camere, jacuzzi, scara interioara, semineu, gradina, piscina exterioara si sauna, insa punctul sau forte il reprezinta arhitectura, atat cea interioara cat si cea exterioara.

Proprietatea este impartita in doua locuinte de tip duplex, fiecare avand suprafata utila de 320 de metri patrati.

Cele doua case dispun, fiecare, de cate o gradina de 650 de metri patrati.

Dupa cum sustin si proprietarii, insa, daca nu doresti sa imparti casa cu cineva, poti renunta cu usurinta la zidul din mijloc si vei avea intreaga bijuterie doar pentru tine.

Pe suprafata sa intra si o parte din zona de protectie a lacului Mogosoaia, de aproximativ 300 de metri.

Potrivit anuntului publicat pe Imobiliare.ro, cladirea are fundatii continue din beton armat, zidarie de caramida cu samburi de beton armat, plansee, grinzi si centuri din beton armat si este scoasa la vanzare pentru 1,35 milioane de euro, insa pretul "se poate negocia putin", spun proprietarii.

Galerie Foto "Manoir du Lac"

#Manoir du Lac vanzare, #vila Snagov vanzare, #conac Snagov vanzare , #Lux