Vezi cum arata cel mai scump apartament din lume. Ai da atatia bani pe el?

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 00:00
28172 citiri
Vezi cum arata cel mai scump apartament din lume. Ai da atatia bani pe el?
Foto: The Pinacle List

Monaco este o destinatie ravnita de mai toti bogatasii lumii, dar pana si un nabab ar fi in stare sa dea inapoi in fata ofertei imobiliare de mai jos.

Principatul este si locul unde este situat cel mai scump apartament din lume, un penthouse de 3.000 de metri patrati, pe 5 nivele, cu terasa exterioara supraetajata, piscina "infinita" si un tobogan care te lasa sa plonjezi direct in ea, arata Mansion Global.

Apartamentul este situat in varful unuia dintre turnurile gemene Odeon si costa nu mai putin de 335 de milioane de dolari.

Pretul este triplu fata de ultimul record inregistrat in lumea penthouse-urilor de lux: 100 milioane dolari platiti in aprilie 2015 pe un apartament din New York, dar reprezentantii agentiei Frank Knight, cei care se ocupa de vanzarea apartamentelor din cladire, sustin ca merita intru totul fiecare cent.

Foto: Odeon.mc

"Nu exista nimic precum Turnul Odeon in Monaco. Totul este nou, finisajele sunt de o calitate ireprosabila, inaltimea este impresionanta (170 metri - n.red), iar dotarile rivalizeaza cu cele ale hotelurilor de lux de pe Riviera si din Londra, New York sau marile metropole asiatice", a explicat Mallet Morgan, agentul imobiliar al Frank Knight.

Ce-i drept, statutul de proprietar in Odeon Tower vine cu beneficii: cladirea are receptie supravegheata permanent, ofera acces la un cinematograf privat, valet la parcare, servicii de transport catre si dinspre aeroport cu limuzine Mercedes, iar in curand vei putea iesi sa iei masa "in oras", la unul dintre etajele acestui turn, in restaurantul L'Odeon Cafe.

Asa ca, daca esti cumva in posesia sumei de 335 milioane dolari, Monaco poate fi viitoarea ta casa. Mai ales ca, pentru a detine o proprietate in principat, va trebui sa si devii rezident full-time al micutului stat.

#apartament Monaco, #penthouse Monaco, #cel mai scump apartament, #piata imobiliara , #Lux