Ce case sunt la moda printre celebritatile americane

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 08:17
6165 citiri
Ce case sunt la moda printre celebritatile americane

Luxul este afisat, si mai ales inteles diferit, chiar si intre cei cu multi bani. Mai nou, pentru marile vedete americane, cea mai importanta componenta o reprezinta nivelul de intimitate al proprietatii pe care o cumpara.

In zona Los Angeles, metrolopa unde majoritatea celebritatilor americane au cate o casa, exista o decizie a primariei prin care este interzisa constructia de garduri foarte inalte din beton, si nici cu gard viu nu ai voie prin preajma casei.

Iar asta inseamna ca exista foarte putine case care sa corespunda nevoilor de intimitate ale vedetelor de peste Ocean. Asa ca, de multe ori, o vedeta cumpara de la o alta vedeta proprietatea.

Casa cu dotari anti-paparazzi

"Cele mai multe vedete cauta o casa care sa tina paparazzi la distanta", spune Billy Rose, co-fondatorul unei agentii imobiliare din Los Angeles. El sustine ca, imaginile cu vedete care sunt urmarite de zeci de paparazzi, nu sunt chiar o raritate pe strazile din Los Angeles, asa ca, majoritatea clientilor sai cauta cu disperare o casa care sa beneficieze de garduri lungi si inalte, si care sa fie garnisite cu sisteme de securitate complexe si mai ales cu paza non-stop.

Jade Mills, un agent Coldwell Banker, care a lucrat cu clienti incepand de la Britney Spears si pana la Jerry Seinfeld, spune ca, in ultima perioada a avut loc o intensa activitate pe piata imobiliara din Beverly Hills si din imprejurimi. "Hollywood Hills iti ofera acea intimiate necesara, pentru ca majoritatea caselor nu au ferestre pe partea din fata, iar in spate exista niste privelisti care iti taie rasuflarea", spune agentul.

Cantareata pop Katy Perry, proaspat divoratata, are o casa in Hollywood Hills, cumparata pentru 6,5 milione de dolari, cand inca era jumatatea esentiala a lui Russell Brand. Cu o avere estimata la 45 de milioane de dolari, cantareata tocmai a cheltuit un milion de dolari pe renovarea casei.

Domeniul pe care este asezata are o suprafata totala de 95.000 de metri patrati, trei case principale, una pentru oaspeti si o portiune in care se afla psicina si elemente din muzica rock. Fostul cuplu si-a vandut apartamentul de lux, situat intr-un cartier select din New York, pentru 2,75 milioane de dolari.

Chirie de 40.000 de dolari pe luna

Actrita Jennifer Aniston este o rezidenta cu "vechi state" in zona rezidentiala Trousdale Estates. Anul trecut, vedeta si-a renovat vila din Beverly Hills, iar mai apoi a vandut-o pentru 37 de milioane de dolari, pentru ca dorea sa se mute in New York. Aici, a cumparat, pentru sapte milioane de dolari, doua apartamente in cartierul de lux West Village.

La scurt timp, s-a intors in Los Angeles din cauza problemelor cu paparazzi de la New York. La mai putin de un an de la acest eveniment, Jeniffer Aniston a vandut apartamentele cu o pierdere estimata la 500.000 de dolari.

Intre timp, a cumparat o casa in celebrul Bel Air, cu 21 de milioane de dolari. Insa, cum vila necesita reparatii capitale, actrita a inchiriat, pentru 40.000 de dolari pe luna, o alta vila, pana cand cea achizitionata va fi gata. Casa inchiriata are patru dormitoare, sase bai si alee de acces securizata, pentru a tine la distanta paparazzi.

Justin Bieber si Ashton Kutcher s-au batut pe aceeasi casa

Multe dintre noile vedete de la Hollywood si-au investit banii in imense proprietati imobiliare. Vedeta pop, Justin Bieber, era cat pe ce sa intre in posesia unei imense proprietati din Hollywood Hills, in valoare de 10,8 milioane de dolari.

N-a fost sa fie, pentru ca, fostul chirias, nimeni altul decat starul hollywoodian, Ashton Kutcher, s-a gandit ca ar fi bine sa cumpere casa, pana nu se gandea Justin Bieber s-o faca. Exact cand vedeta pop vizita casa, actorul s-a decis sa faca el pasul. "Am fost nevoit sa cumpar casa, pentru ca mi-a fost teama ca o va lua el inaintea mea", a glumit Kutcher.

Asta nu l-a impiedicat pe cantaretul canadian, in varsta de 18 ani, sa cumpere o alta proprietate imensa. Se pare ca, Justin Bieber s-a mutat recent intr-o proprietate de aproape 100.000 de metri patrati in Calabasas, California.

Casa este amplasata in zona rezidentiala The Oaks, unde mai au case si cei din familia Kardashian sau vedeta pop, Britney Spears. Proprietatea este evaluata la sase milioane de dolari si are sase dormitoare, sapte bai, doua garaje separate si lift interior.

#celebritati americane, #vedete Hollywood, #case vedete Hollywood, #case celebritati, #proprietati imobiliare vedete , #Lux