Casa ta, in stil baroc: Galeriile Noblesse te rasfata cu mobila de lux

Sambata, 10 Martie 2012, ora 00:00
22776 citiri
Casa ta, in stil baroc: Galeriile Noblesse te rasfata cu mobila de lux

Galeriile Noblesse iti aduc atmosfera grandioasa a stilului baroc, la tine acasa. Daca ai visat intotdeauna ca faci parte din lumea secolului XVII, cu salile de bal, pudra de talc si perucile care au consacrat-o, acum te poti bucura de piese de mobilier create exact dupa regulile stilului baroc.

Colectii precum Magna, Baroco, Napoleone, D-luxe, Chester, Noble sau Volga sunt adevarate opere de arta, a caror valoare creste in timp, spun oficialii de la Galeriile Noblesse.

Cand te gandesti la mobila in stil baroc nu poti sa te gandesti decat la gust si estetica, dar si la un de mobilier din lemn masiv care rezista generatii.

In creatia acestor piese de mobiler, designerii au folosit intarsii de fildes sau diferite esente pretioase de lemn, precum si incrustatii cu foita de aur sau argint.

"Stilul baroc este dedicat iubitorilor de lux si de frumos, de arta in toate formele ei, acesta avand rolul de a impresiona si de a incanta, de a captiva pe oricine intr-o lume a miracolelor, de a-l aduce la extaz", spun reprezentantii Galeriile Noblesse.

In in aceste showroom-uri poti gasi de la boiserii din lemn, bogat ornamentate, pana la tapet, textile scumpe si corpuri de iluminat. Mai mult decat atat, creatiile producatorilor de prestigiu din Italia si Spania includ parchet cu intarsii si marmura cu decoruri si medalioane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mobila de lux, #Galeriile Noblesse, #colectii baroc mobilier , #Lux