Bogatii adevarati isi tin averile in seifuri de aur

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
3421 citiri
Bogatii adevarati isi tin averile in seifuri de aur
Seif aur

Cand isi deschid larg buzunarele, miliardarii au pretentia sa dea bani pe obiecte perfecte. Nu la fel se va intampla si la Targul Milionarilor, unde toate privirile vor fi atintite pe un obiect care nu are nicio legatura cu perfectiunea: un seif ce a fost victima atacului unor hoti furiosi.

Seiful Boca do Lobo Millionaire arata ca si cum ar fi fost torturat indelung, insa are o caracteristica mai mult decat regala: este suflat cu aur pur, relateaza Business24.ro.

In timpul secolului al 19lea, in era faimoasei goane dupa aur, pretiosul metal era gasit in cantitati uriase pe teritoriul american. Cu timpul, cererea de aur a crescut foarte mult, acesta fiind folosit pentru fabricarea obiectelor de tot felul.

Unul dintre acestea este acest seif, in care se presupune ca sunt pastrate lucruri extreme de pretioase, insa care pe vremea aceea nu era foarte sigur. Spre urmare, au existat nenumarate tentative de a-l deschide, insa nu s-a reusit nici in ziua de azi.

Boca do Lobo este dovada a acestor tentative, insa, inainte de a fi expus la Targul Milionarilor, imperfectiunile sale au fost scaldate in aur.

La o cercetare mai atenta, s-a descoperit ca seiful are o structura de mahon, placata cu bronz, peste care este turnat aur pur, care ii creste considerabil valoarea.

Acest seif face parte dintr-o serie, care va fi expusa la Targul Milionarilor, iar pretul sau este inca necunoscut. Din moment ce face parte dintr-o editie limitata, sunt sanse foarte mari sa asistam la o ploaie de oferte din partea bogatilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#seif aur, #obiecte aur, #obiecte lux, #milionarii lumii, #bogatii lumii, #shopping lux , #Lux