Adopta stilul Swarovski si Guy Laroche, in designul interior al casei tale

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 00:00
4200 citiri
Adopta stilul Swarovski si Guy Laroche, in designul interior al casei tale
Foto: mogulife.com

Marile branduri din lumea modei isi prezinta in acest weekend colectia 2013 de design interior la Bucuresti. La Home & Design Mall vei gasi cele mai extravagante abordari marca Guy Laroche, Passo Double, Foresti, Ken Scott Jover, Comersan sau Ado Goldkante pentru interiorul casei tale.

La targ vei gasi, in exclusivitate in Romania, noua colectie de perdele Guy Laroche. Printre recomandarile colectiei 2013 sunt perdelele din matase cu diferite accente decorative- broderie si cristale Swarovski, draperii din catifea, tafta care se deosebeste printr-o paleta coloristica deosebita si cusatura "gogosar", au declarat reprezentantii organizatorilor pentru Business24.

Tot aici gasesti o sumedenie de abordari pentru designul interior inspirat din natura, dar si modele amuzante de decoratiuni pentru camera celor mici.

Daca nu mai vrei perdele pentru casa ta, poti arunca o privire la sistemele romane si cele venetiene pentru jaluzele.

Sistemul este acelasi, diferenta este la cusatura materialului: Sistemele romane se cos pe pliuri, cuta dupa cuta, sistemele venetiene sunt cusute prin incretituri. Difera foarte mult ca design si se aleg in functie de mobilierul si decoratiunile din camera, explica organizatorii evenimentului.

O alta varianta este cea a panelurilor japoneze.

Panelurile japoneze, recomandate pentru case extravagante cu suprafete vitrate mari, au un excelent sistem de pliere. Sunt foarte usor de manevrat, nu raman fixe pe geam, filtreaza foarte bine lumina. Cel mai mare avantaj al panelurilor japoneze este ca sunt usor de schimbat. Materialul fiecarui panel se poate achizitiona individual, fara a cumpara intreg sistemul de prindere.

Practic, daca te-ai plictisit si vrei sa schimbi atmosfera casei, iti poti cumpara un material nou, iar aceasta abordare poate fi mult mai economica.

#targ design interior, #Home Design Mall, #decoratiuni lux bucuresti , #Lux