Te gandesti deja la primavara? Alege decoratiunile pentru gradina

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 00:00
9032 citiri
Te gandesti deja la primavara? Alege decoratiunile pentru gradina

Gradina este oaza ta de relaxare, mai ales vara, cand tot ce iti doresti este sa te intorci acasa, la familie si sa iti aduni puterile pentru a doua zi de munca. Secretul sta in elementele decor pe care le alegi pentru micul tau Paradis.

Planurile de amenajare pot incepe inca de acum, in cazul in care ai omis sa te ocupi si de acest spatiu, astfel incat prima zi calduroasa sa te prinda pregatit.

Piscina, 4,559 euro

Foto: PiscinaSiGradina.ro

Piscina este elementul care nu trebuie sa iti lipseasca, iar firmele de decoratiuni exterioare stiu sa iti ofere ce au mai bun, in functie de gusturile tale. Pretul piscinei poate este in jur de 4.599 de euro, si poate varia in functie de optiunile tale.

Gratar mobil, 370 de euro

Foto: Gratar Moberxpert

Daca nu esti fan al cuptoarelor de gradina, din caramida, poti oricand alege un gratar mobil, iar dupa o masa copioasa, nimic nu este mai relaxant decat un hamac la umbra copacului. Pretul unui gratar mobil este in jur de 370 de euro, prin comanda online la Mobexpert.

Foisor, 6.455 de euro

Foto: Foisor-baie

Foisorul este locul in care iti poti bea cafeaua intr-o zi de vara, inainte de a iesi pe poarta, in traficul aglomerat din oras. Tot foisorul este si locul in care poti petrece o noapte calduroasa citind o carte si savurand un pahar cu vin. Artistii au creat o sumedenie de modele din care poti alege, sau te poti inspira, daca vrei o gradina care sa impresioneze orice musafir. Krone Mag iti ofera un model deosebit care poate fi executat in 20-25 de zile si care costa 6.445 de euro.

Iaz, 400 de euro

In functie de dimensiunile gradinii, ea poate fi decorata si cu o mini-cascada sau un iaz, care va anima atmosfera si va aduce in gradina ta sunetul unei ape curgatoare, cunoscut pentru efectele sale relaxante. Lali Design construieste astfel de iazuri pentru 400 de euro.

Jardiniere de lemn, 80 de euro

Jardinierele din lemn costa in jur de 80 de euro si sunt "cireasa de pe tort", intr-un spatiu exterior vast si elegant. Florile asezate intr-un vas din lemn dau o nota de naturalete, greu de obtinut prin achizitia de ghivece din plastic, de la magazin.

Hamac, 62 de euro

Foto: Hamac OneStop

Bonusul tau va fi hamacul, care poate fi dintr-un material tesut in Brazilia si culori vesele. Unul dintre acesta hamace de calitate poate fi gasit online pe OneStop si costa doar 62 de euro.

#decoratiuni gradina, #foisor gradina, #piscina lux, #jardiniera lemn , #Gradina