Ia cu tine balansoarul, oriunde ai fi!

Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00
2933 citiri
Ia cu tine balansoarul, oriunde ai fi!
Foto: dedon.de

Sezlongul-leagan, colorat si fara picioare, s-ar potrivi de minune in curtea ta si nu numai. Il poti lua dupa tine la iarba verde, la plaja, la piscina si, de ce nu, il poti pune si in fata televizorului, pentru dupa-amiezele pierdute prin zapping.

Business24 iti recomanda scaunul Fedro de la Dedon, ce are si un maner la spate pentru a fi transportat mai usor, dar si o perna moale si conortabila pe care sa iti spriini capul cand te relaxezi.

Aceasta piesa de mobilier respecta tendintele sezonului care cer tot mai multa culoare, fiind inspirat dupa pasarile exotice precum Flamingo, Colibri sau Quetzal.

Sezlongul are un design ergonomic ce iti permite sa te balansezi pe doua sine, folosind doar puterea picioarelor pentru a controla miscarea.

Lorenza Bozzoli din Milano este designerul din spatele acestui nou tip de scaun pentru exterior. Ea a recunoscut ca fiul sau i-a folosit drept sursa de inspiratie in aceasta creatie: cel mic obisnuia sa se joace jocuri video stand pe un vechi balansoar caruia i-a indepartat picioarele.

Pretul pentru acest produs il poti obtine doar la cerere, de la Kyros Interiors, importatorul exclusiv al creatiilor Dedon in Romania.

Fedro by Dedon (Galerie Foto)

Foto: dedon.de

Foto: dedon.de

Foto: dedon.de

Foto: dedon.de

Foto: dedon.de

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sezlong colorat, #sezlong leagan, #balansoar gradina , #Gradina