Garderoba de primavara de la Kiabi…exclusiv pentru copii

Joi, 26 Aprilie 2007, ora 11:36
1338 citiri

Prospetimea noului anotimp aduce multe noutati: in natura, in viata ta dar si la TARA. Daca pana acum am fost alaturi de tine prin colectii de imbracaminte destinate exclusiv femeilor, din acest sezon avem ceva in plus.

Pentru orice femeie, sosirea pe lume a unui bebelus este inceputul unei alte vieti, plina de dragoste, de responsabilitati si de....ultimele colectii in materie de haine pentru copii. TARA stie asta si iti ofera acum o colectie completa de imbracaminte marca Kiabi, pentru copilul tau.

sety9291.jpgKiabi este un grup francez, cu lanturi de magazine in toata lumea, si sub sloganul "Moda pentru cei mici la cele mai bune preturi" ofera produse variate pentru toti copiii (fetite si baietei): nou nascuti, copii intre 2-10 ani si adolescenti intre 8-16 ani. Toate colectiile beneficiaza de preturi speciale.

Tu stii mai bine cat este de important ca micutii tai sa fie si ei la moda: la gradinita, la scoala, la petreceri, etc. Iar pentru tine, ca mamica, copilasul tau este cel mai special, este unic si asa trebuie sa fie si tinutele sale. La Kiabi ai de unde alege si poti combina pana vei fi multumita. Vei gasi inclusiv accesorii, de exemplu sepci pentru baietei si palarii pentru fetite.

Pentru ca alegera ta sa fie cat mai simpla, ai jacheta_8552.jpgun tabel de masuratori si o mini cabina de proba virtuala unde poti combina produsele pe care doresti sa le cumperi, precum si posibilitatea de a comanda on-line pe www.tarafashion.ro. Dupa ce te decizi asupra culorii, a modelului si a marimii, comanda ta va fi onorata in maxim o saptamana (in functie de modalitatea de transport aleasa). La fiecare noua comanda plasata ai o reducere si odata cu produsul comandat primesti si un cadou.

Te asteptam impreuna cu micutul tau pe www.tarafashion.ro , sa incepeti noua viata, in ritm de primavara, cu hainute "proaspete' si mereu la moda.