Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Amenajarea terasei la restaurant: idei și poze cu terase comerciale amenajate de Sun Leader

Amenajarea terasei la restaurant: idei și poze cu terase comerciale amenajate de Sun Leader


Orice proiect de reamenajare, chiar și a unui spațiu mic din locuința ta, necesită atenție și solicită resurse. Numărul de resurse crește incomparabil de mult atunci când vrei să reconfigurezi imaginea locației tale. Iată cum poți aborda amenajarea unei terase la restaurant, cu idei și poze cu terase comerciale amenajate de echipa Sun Leader.

Atunci când te preocupi de reamenajarea locației tale, trebuie să ții cont de numeroase standarde, bune practici și recomandări. Ai nevoie de sfaturi de la specialiști despre ce culori să folosești pentru a provoca poftă de mâncare clienților, despre ce mesaje să comunici pentru a-i invita să te viziteze sau de cât spațiu ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea.

La fel și pentru terasa ta.

Amenajarea unei terase moderne la restaurant

Specialiștii te vor sprijini și atunci când vine vorba de terasa localului tău, fie el un restaurant, bistro, o cafenea sau centru de evenimente. Echipe specializate pentru construcții de terase, precum Sun Leader, te vor ajuta să aliniezi imaginea și funcționalitatea terasei cu trendurile și cerințele clienților de astăzi.

Iată câteva exemple de terase comerciale moderne:

Terasă la cofetărie acoperită cu Pergolă retractabilă automatizată

Visul de a deschide o cofetărie s-a îndeplinit, și te întrebi care este pasul următor spre succes? În pozele de mai jos vei vedea cum îți poți extinde activitatea de cofetărie din laborator în... exterior. Adică pe terasă.

Ideea unui spațiu de relaxare și degustare a produselor a extins limitele acestei locații, și a demonstrat că nu mai contează ce tip de afacere ai, ci faptul că te adaptezi și ții la confortul și satisfacția clienților tăi. Această terasă a fost acoperită cu pergola retractabilă de tip Flat.

De la vinuri vechi cu tradiție, la o terasă modernă. Proiect la Domeniile Jidvei

A aduce noutate în afacerea ta nu înseamnă a renunța la tradiție. Această temere poate apărea doar atunci când investițiile noi pe care le faci alterează partea tradițională. Însă atunci când îmbini noul cu vechiul și găsești loc atât pentru tradiție cât și pentru inovație, calea îți este pavată cu succes.

Această strategie a fost adoptată și la Domeniile Jidvei, unde gustul original al vinului cu tradiție se degustă acum pe o terasă modernă. Această terasă este amplasată lângă simbolul domeniilor Jidvei – Castelul Bethlen Haller sau cunoscuta Cetate de Baltă din Alba, și reprezintă o construcție cu sisteme retractabile cu pergole și închideri cu sticlă securizată.

Pergole prietenoase cu natura, în mijlocul naturii din Herăstrău. Pergole Bioclimatice la Restaurantul Pescăruș

Avem o ghicitoare pentru tine: ești în oraș dar în mijlocul naturii, stai pe uscat dar ești înconjurat de apă – unde te afli? Indiciul este: Herăstrău, București.

La Restaurantul Pescăruș din Herăstrău vin acum toți cei care vor să scape pentru câteva momente de agitația orașului, și să se apropie de natură într-un cadru relaxant. Iar acest cadru relaxant este terasa nouă, cochetă, aranjată feeric și una cu natura. Acoperișul retractabil cu pergole bioclimatice au readus la viață locația și au transformat-o în principala atracție din zonă.

Ai și tu în plan amenajarea terasei la restaurant? Găsește și mai multe idei și poze cu terase comerciale amenajate de echipa Sun Leader și solicită recomandarea potrivită locației tale! Și terasa ta merită să se bucure de succes!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1002 ori
Citeste mai multe despreterasa gradina pergole