Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inca 600 de apartamente noi in Baneasa Rezidential

Inca 600 de apartamente noi in Baneasa Rezidential
Etapa a doua a proiectului Baneasa va include 600 de apartamente. Suprafetele noilor locuinte vor fi mai mici, ceea ce va face ca preturile sa fie mai accesibile decat in prima faza. "Vor fi altfel de apartamente, cu 10-20% mai mici in ceea ce priveste suprafata. Nu vom face rabat la calitate, din contra, sporim calitatea finisajelor si constructiei", spune Alin Negulescu, director de vanzari la Baneasa Rezidential.

Vor fi la vanzare si studiouri. "Pana in momentul de fata nu am avut acest tip de apartament. Avem insa cerere, in special din partea familiilor ai caror copii ajung la virsta de 18 ani si au nevoie de o astfel de locuinta sau din partea clientilor care au un parinte in intretinere, pe care doresc sa-l stie aproape. In conditiile in care am constatat ca exista cerere s-a decis ca 5% dintre cele 600 de apartamente care vor fi disponibile in aceasta faza sa fie garsoniere", mai spune Negulescu. Unele familii vor astfel de locuinte pentru a avea aproape menajera sau bona.

In afara de studiouri vor mai fi apartamente cu un dormitor, doua dormitoare, iar ponderea celor cu trei dormitoare va fi mai mica decat in prima faza a proiectului. "Vor fi mai ales locuinte cu doua dormitoare, deoarece piata cere acest tip de apartamente. Vor fi cam 55% din aceasta faza. La ultimul etaj vor fi penthouse-uri. Vom avea unul sau doua locuri de parcare pentru un apartament", afirma Negulescu. Suprafetele construite ale locuintelor vor fi intre 55 si 140 mp pentru apartamente si de la 260 pina la 440 mp pentru un penthouse.

<b>Bloombiz</b>

Continuarea(Sursa: <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=11963&art=31466&cHash=85f8ed5247/ target=_blank>Cotidianul</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1088 ori