Piese de rezistenta pentru interiorul casei tale

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
3420 citiri
Piese de rezistenta pentru interiorul casei tale

O piesa de mobilier inedita poate revitaliza o incapere intreaga, fie ca este vorba de o canapea, o lampa inedita sau un set de obiecte cu specific exotic.

In acest weekend iti prezentam cateva idei prin care si casa ta poate capata un suflu nou.

Daca nu esti dispus sa intri intr-un proiect de redesign al casei tale, Business24 iti recomanda piesele de mobilier cu design "smart", stilul clasic reinventat sau piesele de mobilier de inspiratie portugheza, daca vrei ceva mai exotic.

Oricare ar fi alegerea ta, nu uita ca detaliile sunt cele care fac diferenta.

Iti plac formele neobisnuite, unghiurile geometrice si texturile liniare ale pieselor cu design "smart"? Scaunul Acacia, spre exemplu, este un adevarat "must-have" al interioarelor originale si inedite, spun reprezentantii Galeriile Noblesse, specializat in amenajari interioare de lux.

Si pentru ca stilul clasic este mereu in tendinte, designerii propun piese statement comode, practice, cu ale caror forme designerii s-au jucat in fel si chip, dar care imprima o ambianta moderna.

Un exemplu in acest sens il reprezinta canapelele Bedda si scaunele Sunrise, ce au texturi bogate si culori care ies oricand in evidenta. Materialele precum pielea si catifeaua au un impact vizual puternic, transformand aceste piese in centrul atentiei.

Daca esti pasionat de calatorii si destinatii exotice, Galeriile Noblesse propun piese statement in culori vibrante si texturi bogate.

Astfel, mobilierul de inspiratie portugheza si accesoriile amplu decorate exprima individualitatea puternica a locuintei si aportul tau in crearea unei atmosfere degajate.

Aceste piese se integreaza perfect stilului eclectic folosind materiale de texturi variate precum: lemnul, marmura sau sticla ce pastreaza un finisaj luxos de inspiratie metalica: argint, aur, aur rose.

#design interior, #piese mobila smart, #mobila portugheza , #Designer interior