Mascheaza televizorul in cel mai elegant mod

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
4342 citiri
Mascheaza televizorul in cel mai elegant mod

Televizorul nu isi are locul, uneori, intr-o camera vintage, sau una in stil victorian, spre exemplu. Nu esti nevoit, insa, sa renunti la el: Business24 iti recomanda un sistem inteligent de "camuflaj", prin care televizorul poate fi acoperit oricand cu un tablou.

Sistemul In-vis-o Track se bazeaza pe deplasarea motorizata pe sine a tabloului, astfel incat sa acoperi si sa descoperi televizorul, in functie de situatie.

Poti cumpara acest sistem, el fiind livrat direct catre tine din Statele unite, insa pretul il vei obtine doar la cerere.

"Daca esti interesat sa cumperi acest sistem pentru casa ta, aceste dispozitive pot fi instalate mai usor de catre o companie locala specializata in instalatii audio-video. Poti lua in considerare si ideea de a ne pune pe noi in contact cu firma care va instala sistemul, iar noi le vom comunica detaliile operatiunii. Desigur, putem lucra si direct, cu succes" a declarat Tyler Colbert, Consultant Auton Motorized Systems.

In plus, daca vrei sa maschezi un televizor cu ajutorul acestui sistem, compania te asigura ca va crea sistemul in functie de televizorul tau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masca televizor, #tablou masca televizor, #In vis o Track masca , #Designer interior