Idei de design interior: Lasa-te inspirat de Zeii Greciei Antice

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 00:00
7577 citiri
Idei de design interior: Lasa-te inspirat de Zeii Greciei Antice

Mitologia greaca ar putea fi o sursa buna de inspiratie pentru decorul casei tale, in aceasta primavara. Tema poate fi redata prin motive florale, frunze, sau chiar pin inserturi de lemn de esente din cele mai variate.

Cei mai renumiti designeri italieni ai momentului au creat astfel de piese de mobilier pentru living, dining si dormitoare pe placul atat al celor conservatori, cat si pe placul celor care isi doresc o casa moderna si nobila, sustine Loredana Preda, CEO al Galeriilor Noblesse, compania care tocmai a lansat o serie de astfel de piese de mobilier.

Daca la inceputul anului iti propuneam stilul asiatic, cel francez, art-deco sau vintage, in acest weekend iti prezentam cateva colectii ce se inspira din mitologia greaca si poarta nume predestinate: Kronos, Eos, Oikos si Neos.

Tema comuna a acestor colectii, timpul, este si avantajul principal al acestui stil de design interior: atemporalitatea este un avantaj, mai ales ca schimbarile de mobilier si decoratiuni interioare nu se fac neaparat in fiecare sezon pentru a respecta tendintele.

Galerie Foto

Sursa Foto: Galeriile Noblesse

#casa stil grecesc, #mitologia greaca design interior , #Designer interior