Cum sa ai mai multa lumina naturala in casa

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
5131 citiri
Cum sa ai mai multa lumina naturala in casa
Foto: Freshome

Nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta atmosferei mohorate din biroul tau ori chiar din camerele de acasa. Indiferent de pozitionarea camerei in raport cu punctele cardinale, un simplu dispozitiv se arata capabil de a da stralucirea dorita incaperii.

Espaciel light reflector este o oglinda rezistenta care preia lumina naturala si o reflecta in incaperea dorita prin simpla pozitionare intr-un unghi convenabil in apropierea geamului, anunta publicatia Freshome.

Espaciel este disponibil in trei modele care permit montarea lui in cel mai convenabil mod pentru tine.

Dispozitivul poate fi montat pe pervazul interior al geamului sau la exterior pe un cadru de sustinere ori pe mana curenta a balconului si se dovedeste extrem de economic, nefiind racordat la vreo sursa de energie.

Unghiul dispozitivului poate fi reglat cu usurinta pentru a permite reflexia luminii la intensitatea dorita. Perfect ecologic si extrem de util, Espaciel light reflector poate transforma orice incapere intunecoasa intr-un loc perfect expus in lumina naturala.

#dispozitiv iluminare naturala, #espaciel light reflector, #dispozitiv ecologic incaperi intunecoase , #Designer interior