Biroul de acasa, loc de relaxare

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 09:01
3665 citiri
Biroul de acasa, loc de relaxare

Multi oameni sunt nevoiti sa lucreze de acasa, iar pentru crearea unui spatiu de lucru nu ai nevoie decat de un laptop si un birou.

Cu toate acestea, multi oameni si-au creat spatii speciale in propriile case, camerele goale fiind ocupate cu astfel de aranjamente.

Arhitecti, atleti, oameni de afaceri, toti isi creeaza birouri acasa unde se pot relaxa si unde pot lucra in liniste. Un arhitect a creat special pentru un celebru jucator de baseball un birou care se intinde pe doua etaje. "E un loc special pentru el in care sa se retraga si sa se relaxeze", spune Lui Jauregui, citat de Forbes.

Biroul este aranjat cu mai multe monitoare pe care atletul sa urmareasca meciuri sau sa urmareasca bursa. Intrarea catre al doilea etaj se efectueaza printr-o scara ascunsa. Aici se gasesc diverse suveniruri. O alta usa secreta duce catre un spatiu care contine doar un birou.

In timp ce multi ar face orice pentru a se simti ca acasa in birou, William Chadwick si-a aranjat spatiul in asa fel incat sa fie singura camera din casa care nu are vedere catre Ocean. Casa sa, acum scoasa la vanzare cu 35 milioane de dolari, are vedere spre Pacific, mai putin din biroul sau.

"Aveam nevoie de un birou unde sa ma pot detasa de chemarea oceanului, unde trebuia sa ma concentrez pe munca", spune directorul unei companii de investitii.

Un alt birou exceptional se afla in casa unui antropolog din Washington. Wade Davis este antropolog, fotograf, etnograf, scriitor si explorator al National Geographic. Biroul sau se afla sub un dom plin de carti accesibile doar cu ajutorul unei scari.

Biroul din aceasta casa este realizat in varful unor pini, la 4,5 metri inaltime. Spatiul de 15,5 metri patrati este tinut in aer de cinci piloni si se afla la cativa metri de casa principala. Biroul este mobilat cu un birou cu vedere catre o zona delurita si un pat mic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#birou acasa, #birou relaxare , #Designer interior