Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

3 motive să-ți amenajezi un bar acasă

3 motive să-ți amenajezi un bar acasă


Transformă livingul de acasă într-un spațiu agreabil, unde să-ți inviți prietenii la o petrecere rafinată, ca în cluburile elegante din centrul orașului! Cum poți să realizezi acest lucru? Prin amenajarea unui bar la tine în locuință. Iată care sunt argumentele pentru o investiție cu stil în designul interior al sufrageriei tale.

Poți să organizezi party-uri tematice

Un motiv excelent să-ți amenajezi un bar acasă este organizarea de petreceri cu diverse teme. Transformi setup-ul de echipamente și accesorii de bar într-un decor de film romantic, un saloon western sau o evocare nostalgică a anilor petrecăreți din perioada interbelică.

Cu puțină imaginație, barul de acasă devine cafeneaua lui Rick din Casablanca, tejgheaua de dans din Coyote Ugly sau celebrul Central Perk din serialul Friends. Poți organiza un Valentine's Day memorabil sau un Revelion cu stil. Te inițiezi în arta cocktailurilor și devii o gazdă-vedetă, cu papion și melon. Până la flairing și coregrafii cu sticle mai ai doar un pas!

Te distrezi ca-n club, chiar din confortul casei tale

Amenajezi într-un colț al sufrageriei câteva rafturi deschise, o masă de bar, suporturi de sticle și pahare. Achiziționezi scaune de bar și instalezi lumini difuze, spoturi colorate, poate și o mică perdea cu bule de aer. Fără mari investiții, cu un pic de stil și un strop de creativitate te vei distra ca-n club, la tine în living.

Integrează în mobilierul de bar și boxe ambientale, pentru un fond sonor adecvat party-urilor cu băuturi fine și cocktailuri colorate. Atmosfera va fi agreabilă, iar grupul tău de prieteni va transforma sufrageria într-un ring de dans, ca-n club la Mamaia!

Realizezi un upgrade stilistic al livingului

Un bar cochet adaugă valoare casei tale și crește prețul de revânzare a locuinței. Gândește un proiect potrivit pentru dimensiunea livingului. Ia în considerare stilul apartamentului sau al vilei în care stai. Barul reprezintă o zonă de fun și relaxare, deci trebuie să se integreze firesc în ansamblul camerei și să completeze atmosfera din casă.

Alege cu grijă scaunele de bar, pentru că sunt elemente vizibile și au atât rol funcțional, cât și estetic. Optează pentru modele ergonomice, materiale și texturi comode, culori vii, care să învioreze decorul din living și să creeze o stare optimistă, de petrecere. Cumpără scaune de bar cu înălțime reglabilă și completează cu perne fantezie, lambriuri, spoturi luminoase, rafturi cu leduri multicolore, neoane, accesorii de bar din metal și sticlă.

Ține seama de motivele și sugestiile prezentate și amenajează-ți un bar acasă, pentru relaxare, confort și distracție la superlativ!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 274 ori
Citeste mai multe desprescaune de bar bar amenajare bar acasa