Rafinament, fantezie si culoare, la Romexpo

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 15:25
1118 citiri
Rafinament, fantezie si culoare, la Romexpo
Foto: Romexpo

Intre 7 si 10 aprilie, la ROMEXPO, companii cunoscute din domeniul amenajarilor interioare si exterioare vin cu noutati si promotii la unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din tara- "Ambient Expo".

Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine aduce in atentia vizitatorilor produse si servicii care ilustreaza tendintele anului in domeniu.

Ambient Expo, locul de intalnire al trendurilor in amenajari

Peste 70 de companii din sectorul home&deco participa la AMBIENT EXPO 2016, sa prezinte si sa comercializeze game noi de produse ale unor branduri cunoscute la nivel mondial, in privinta: decoratiunilor textile, tapetului, corpurilor de iluminat, sistemelor pentru finisaje, semineelor, mobilierului de interior si exterior, obiectelor sanitare, saunelor si piscinelor.

Evenimentul, la care participa expozanti din sapte tari: Belarus, Bulgaria, Italia, Grecia Moldova, Romania, Spania, se adreseaza atat companiilor care activeaza in domeniul amenajarilor de interior si exterior, cat si publicului larg, interesat de noutatile din design si de aplicatiile tehnologice aplicabile acestuia.

In cadrul targului, vor avea loc numeroase lansari de game si colectii de obiecte destinate amenajarii oricarui tip de spatiu.

Fiecare expozant va avea la stand produse si mostrare disponibile pentru: arhitecti, colaboratori, dealeri si clienti finali, astfel incat decizia privind achizitia sa fie lesne luata.

Reduceri si promotii speciale la AMBIENT EXPO 2016

Pe parcursul celor patru zile ale Targului international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, vor avea loc lansari de produse si servicii noi implementate de cele mai importante companii europene ale industriei de resort.

De asemenea, multe companii expozante ofera pe durata AMBIENT EXPO (7-10 aprilie) promotii diverse, pe toate segmentele de amenajari, astfel incat se vor putea achizitiona produse si servicii chiar si cu discount-uri de pana la 40%, pentru produsele lansate in cadrul targului de la ROMEXPO.

Ce tapet se poarta in acest sezon? Sute de draperii, perdele si covoare la moda

Vizitatorii targului se vor putea documenta si obtine consiliere, privind amenajarile interioare, de la furnizorii consacrati de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, fete de masa, covoare), corpuri de iluminat, parchet.

De la Ambient Expo 2016 nu vor lipsi produsele in culoarea anului si anume "alb simplu" (simply white).

De asemenea, la eveniment se vor gasi zeci de game de tapet: uni, simplu, cu insertii metalizate, aurii, argintii sau cupru. Pentru ca degradeurile si formele nedefinite sunt si ele la moda, la Ambient Expo vor fi oferte de tapet de acest tip. "Tot mai multi clienti prefera tapetul netesut (non-woven), datorita aspectului catifelat, dar si tapetul din vinil greu care este foarte rezistent uzurii. Cel mai cautat tapet este Novamur, de provenienta germana, din vinil, pe suport non-woven, la pretul de 105 lei rola de 5,3 mp," a declarat Mihai Istrate, director general Hauser Romania.

Pentru cei care prefera tapetele cu model, anul 2016 vine cu dimensiuni mari ale acestora, fiind foarte populare imprimeurile cu flori, frunze dense si diferite plante, respectiv suprafetele lucioase.

"Pentru camerele de copii, in acest an culorile stridente sunt inlocuite de nuantele mai fine, pastelate, care creeaza o atmosfera calma, placuta" a declarat Angela Filo, director de marketing Diego Ambient.

Ambient Expo 2016 vine cu noutati si in privinta textilelor decorative.

Astfel, pentru perdele si draperii se respecta trendul prin modele simple cu diverse insertii metalice sau lucioase. Se poarta dungile, atat verticale, cat si orizontale. De asemenea, modelele florale sunt la mare cautare pe partea de draperii, asortate cu perdele simple.

Potrivit producatorilor si importatorilor, cand vine vorba de perdele si draperii, romanii aleg, in primul rand, in functie de pret si apoi iau in considerare calitatea, desi se observa o tendinta de atenuare a acestui aspect.

Practice si trendy in acelasi timp sunt draperiile black-out (opace). Ele sunt tesute cu o tehnologie speciala, cu un strat de fire negre la mijloc care blocheaza patrunderea razelor de soare, obturand lumina cu o eficienta de pana la 100%. Black-out-urile sunt disponibile intr-o varietate larga de nuante si modele, deci se pot asorta cu usurinta la diverse tipuri de perdele.

La eveniment, ofertele sunt pentru orice buget, cei interesati putand gasi foarte multe draperii si perdele care in functie de tipul de tesatura si brandul sub care sunt create, pot avea preturi variate de 30, 50, 75 de lei pe metru liniar.

Cei care dispun de bugete generoase destinate amenajarilor interioare si doresc sa-si decoreze casa cu produse ale unor marci renumite de lux (Pierre Cardin, Roberto Cavalli Home, Blumarine Home, Industrie Emiliana Parati) pot gasi la AMBIENT EXPO si game de perdele si draperii ale caror preturi ajung sau chiar depasesc 120 euro pe metru liniar.

Rafinamentul italian in decorarea spatiilor

Evenimentul reuneste producatori, importatori si furnizori de finisaje decorative ce pot oferi rafinament si distinctie oricarui spatiu interior.

Printre acestia, la ROMEXPO, isi vor prezenta oferta si companii italiene ale caror produse sunt destinate design-ului interior de prestigiu.

In cadrul targului, la standurile firmelor cu branduri din Italia se pot regasi oferte variate de vopsele decorative care imbina fantezia, culoarea, indemanarea manuala si tehnologia de ultima ora.

Tipuri de vopsele metalizate, sidefate, cu efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, cu sclipiri de diamant, cu aspect de marmura, de piatra sparta sau slefuita fac parte din ofertele Ambient Expo 2016 si sunt destinate transformarilor spectaculoase, elegante si rafinate, adevarate opere de arta de care pot beneficia spatiile din: case, birouri, baruri sau restaurant.

Modele de balustrade contemporane, in premiera

La Ambient Expo 2016 companii cunoscute de pe segmentul balustrade - scari se prezinta cu modele noi din categoria celor din otel prelucrate prin debitarea cu jet de apa, balustrade din sticla duplex securizata ultraclara sau din inox, precum si modele de design contemporan, acestea din urma fiind expuse in premiera pe piata romaneasca.

De asemenea, se vor prezenta modele de scari cu design actual: floating stairs (scari plutitoare), scari cu vanguri laterale debitate cu jet de apa si balustrade incorporate, precum si modele industriale de scara cu vang integral.

Cum sa-ti decorezi baia si bucataria in stiluri moderne si rafinate

Solutiile pentru amenajarea unor bai si bucatarii moderne nu lipsesc de la AMBIENT EXPO, companii cunoscute ca producatori si distribuitori de obiecte sanitare, fiind prezente cu noi colectii si game moderne de produse.

Pavilionul A (Central) al ROMEXPO, locul ofertelor de piscine spectaculoase

In cadrul Ambient Expo 2016 sunt prezente si companii care ofera o gama larga de piscine de inalta calitate, care pot fi construite in orice forma si orice dimensiune, precum si diferite echipamente si accesorii.

Astfel, publicul are acces la cele mai inovative solutii de filtrare a apei piscinei, fara conducte, un proces unic si patentat si prezentat la targ de companii franceze cu traditie in domeniu.

Program de vizitare:

- 7-9 aprilie 2016 (joi-sambata): intre orele 10.00 si 18.00

- 10 aprilie 2016 (duminica): intre orele 10.00 si 16.00

Loc de desfasurare:

- Pavilioanele: Central si C1,

- Platforma exterioara 4

Acces:

Bilet intrare adulti/studenti:10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare de bilete de pe website-ul evenimentului, www.ambient-expo.ro

Concomitent cu Ambient Expo 2016, in Centrul Expozitional ROMEXPO, se vor defasura si alte evenimente cu participare internationala, foarte cunoscute publicul larg si celui de specialitate:

- MOBILA EXPO - Targ de mobila cu vanzare;

- EXPO FLOWERS&GARDEN - Expozitiei Internationale de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit;

- CONSTRUCT EXPO - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii;

- ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului;

- ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului;

- ANTIQUES MARKET - Targ de obiecte de arta si antichitati.

#targ decoratiuni casa 2016, #Ambient Expo Romexpo 2016 , #Decoratiuni