Pianul Coral, o aparitie SF in livingul unui meloman desavarsit

Sambata, 19 August 2017, ora 00:00
2912 citiri
Pianul Coral, o aparitie SF in livingul unui meloman desavarsit
Foto: Extravaganzi

Cum ar fi sa dai livingului din casa ta un aer extravagant, cu o piesa de exceptie, desprinsa parca dintr-un film SF?

Pianul Coral, creat de designerul Dio Davies, are acest efect, si nu trebuie neaparat sa fi un bun interpret al partiturilor pentru a garanta succesul unei seri in care primesti invitati acasa, relateaza Extravaganzi.

Un pian marca Edelweiss, invelit intr-o cochilie translucida si luminat cu ajutorul unor LED-uri colorate fac din instrumentul creat de Davies un element decorativ senzational.

"Este o piesa de mobilier care da tonul petrecerilor", explica Dio Davies, ale carei creatii poarta marca inspiratiei data de calatoriile ei in India si a pasiunii pentru filme SF.

Piesa aminteste, de altfel, de decorurile unor pelicule precum Tron si Blade Runner, iar culorile sunt definite de nuantele unor peisaje exotice.

Desi te lasa sa ghicesti conturul instrumentului muzical, carcasa translucida are grija sa mascheze in mod delicat componentele digitale care ii permit sa interpreteze automat o serie de partituri introduse in memoria sa.

Pretul piesei cu aspect futurist este de doar 38.000 de lire sterline, iar prototipul poate fi deja admirat in clubul Sketch din Mayfair.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piese mobilier, #pian futurist, #decoratiuni casa , #Decoratiuni