Grovemade, boxe unice dintr-o bucata. Cum ar sta pe biroul tau?

Sambata, 27 August 2016, ora 00:00
1731 citiri
Grovemade, boxe unice dintr-o bucata. Cum ar sta pe biroul tau?
Foto: Grovemade

Vrei sa-ti redecorezi spatiul de lucru? Sistemul audio Grovemade ar putea fi cea mai buna alegere tinand cont de faptul ca aceste boxe cu forma inedita sunt piese unicat.

Designerul Joey Roth a colaborat indeaproape cu specialistii firmwei Grovemade pentru a crea acest set extraordinar de boxe invelite in lemn de artar, anunta Extravaganzi.

Fiecare piesa este creata dintr-o singura bucata de lemn atent slefuita si prelucrata pentru a-si dovedi atat functionalitatea in privinta acusticii, cat si rafinamentul unic.

Acesteia i se adauga componentele electronice si suportul metalic creat de Grovemade, cele doua jumatati fiind atasate una de cealalta intr-un mod aproape insesizabil.

Lemnul este slefuit la final prin sablare, in vreme ce partile metalice beneficiaza de un tratament asemanator cu produse vegetale, care le da o stralucire aparte.

Boxele Grovemade se pot conecta la computer, pickup sau alt dispozitiv pe care il ai in birou, iar sunetul lor este deosebit de clar gratie amplificatoarelor cu doua canale de 25 de watti.

Pretul unui set realizat din lemn de artar este de 499 dolari, in vreme ce varianta cioplita in lemn de nuc se vinde cu 599 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem audio unicat, #boxe birou lemn, #boxe Grovemade , #Decoratiuni