Designerul Manolo Blahnik descrie locuinta ca pe un "mausoleu" al pantofilor

Joi, 15 August 2013, ora 17:42
1721 citiri
Designerul Manolo Blahnik descrie locuinta ca pe un "mausoleu" al pantofilor

Manolo Blahnik, detinatorul a 30.000 de modele de incaltaminte, spune ca locuinta sa este mai degraba un "mausoleu" al pantofilor cu toc inalt decat o casa normala.

Blahnik a glumit spunand ca sunt atat de multi pantofi in jurul lui incat casa sa seamana mai mult cu o camera.

"Eu nu locuiesc intr-o casa. Locuiesc intr-un muzeu al pantofilor. Un mausoleu al pantofilor, mai bine spus. Am pierdut aproximativ 300 de perechi intr-o inundatie. Dar este in regula. Am salvat cativa dintre ei", a declarat acesta intr-un interviu pentru publicatia Vanity Fair.

De asemenea, el a dezvaluit ca uraste sa fie celebru si ca nu ii place sa se uite la fotografiile sale. "Nu este groaznic? Imi vad fotografiile si imi vine sa vomit", a spus Blahnik razand.

In ciuda faptului ca a construit un imperiu, Manolo Blahnik a declarat ca lui nu ii pasa de bani. "Imi place sa muncesc. Nu am o viata. Stiti, oamenii din generatia mea nu s-au gandit prea mult la bani. Cred ca totul trebuie facut din placere", a mai declarat Manolo Blahnik.

Spaniolul Manuel "Manolo" Blahnik Rodriguez, in varsta de 70 de ani, este un designer de pantofi extrem de celebru, fondatorul brandului care ii poarta numele. Creatiile sale exclusiviste sunt purtate de vedete din lumea intreaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Designer Manolo Blahnik, #designer pantofi, #designer pantofilor toc inalt , #Decoratiuni