Reinventeaza bradul de Craciun - vezi un design ultramodern! (Video)

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
4487 citiri
Reinventeaza bradul de Craciun - vezi un design ultramodern! (Video)
Foto: Hammacher

Cine a spus ca un brad de Craciun trebuie sa fie neaparat verde si obligatoriu fixat pe podea? Nici pomeneala de asa ceva, daca vrei sa abordezi petrecerea de Craciun intr-o nota modernista.

Bradul din cercuri concentrice de la Hammacher Schlemmer da un aer original livingului tau si garanteaza reusita unei petreceri fiind in acelasi timp si foarte ecologic.

11 cercuri din material acrilic, care se pliaza perfect unul in celalalt, formeaza bradul de Craciun pus in vanzare de Hammacher.

Odata suspendat de tavanul incaperii, dispozitivul se desfasoara intr-o forma conica perfecta, iar tu nu mai esti nici macar nevoit sa te ocupri de agatarea decoratiunilor si a instalatiei electrice.

Ineditul pom al Craciunului vine impodobit cu aproape 200 de ornamente stralucitoare puse in valoare de un bec LED si o oglinda rotativa fixate pe podea, sub bradul tau.

Dispozitivul de iluminare este alimentat de la priza, iar oglinda rotativa alimentata de baterii reuseste sa reflecte lumina peste ornamente, dand intregului ansamblu un aer feeric.

Poti comanda chiar acum bradul de Craciun ultramodern pentru suma de 799,95 de dolari, acesta avand o garantie pe viata oferita de Hammacher. Ar putea fi o idee buna pentru anul viitor.

Setul include scheletul conic al bradului, 96 de piese de cristal slefuit sub forma unor mini-candelabre si alte 96 de globuri argintii sau rosii cu care sa decorezi ansamblul, precum si oglinda rotativa si becul LED.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#brad Craciun ultramodern, #set brad Craciun Hammacher, #pret brad Hammacher , #Decoratiuni interioare