O atmosfera unica in orice locuinta cu un semineu si cos de fum corespunzator

Marti, 30 August 2016, ora 14:16
4353 citiri
O atmosfera unica in orice locuinta cu un semineu si cos de fum corespunzator

Un semineu este fara indoiala un element ce completeaza perfect nu doar esteticul unei locuinte, ci si functionalitatea sa. Insa desigur, acesta va avea nevoie de anumite accesorii pentru a functiona in conditii de deplina siguranta, iar unul dintre aceste accesorii care este in fapt de nelipsit este cosul de fum.

Semineele sunt de mai multe tipuri, dupa cum poate bine stiti, la fel fiind si cosurile de fum. La Seminee Mol gasiti tot ce aveti nevoie si mai mult decat atat, gasiti oferte pe care pur si simplu nu le puteti refuza.

De la estetic la functionalitate cu Seminee-mol.ro

Dupa cum am mentionat, un semineu este un element de un estetic deosebit, astfel ca nu e de mirare ca acesta se poate integra practic in orice decor. Fie ca vorbim de un apartament sau o casa, de un living sau de alta incapere dintr-o locuinta in care regasim un semineu, nu trebuie omisa ideea de utilizare a sa in conditii de deplina siguranta.

Cosurile de fum de la Seminee Mol sunt elemente auxiliare ale unui seminei pe care va puteti baza cu siguranta. In fond, scopul unui cos de fum este acela de a evacua gazele de ardere, care in cazul in care nu sunt eliminate in mod corespunzator, pot cauza incidente neplacute.

Functionalitatea de necontestat a unor cosuri de fum este insa la Seminee Mol completata in mod ideal si de un estetic deosebit, astfel incat ele pot fi plasate oriunde.

Tipuri diferite de cosuri de fum la Seminee-mol.ro

La Seminee Mol veti regasi doua tipuri de cosuri de fum in genere, anume cele din ceramica si cele din inox. Cele din ceramica sunt apreciate pentru eleganta lor, fiind insa de asemenea confectionate din materiale de calitate superioara. Cosurile din inox sunt si ele la mare cautare, fiind foarte rezistente la randul lor.

Orice cos de fum de la Seminee-mol.ro va avea componentele de baza fara de care nu poate functiona in mod corespunzator si sigur:

- Gura de ventilatie, care poate fi amplasata in locatii diferite dupa preferinte

- O usa de acces prin care respectivul cos de fum poate sa fie curatat de catre hornar (aspect absolut esential, in mod periodic)

- Racordul, care face legatura intre semineu, centrala, etc.

- Tubulatura de evacuare, care poate sa fie configurata in functie de inaltimea necesara a structurii in intregime

- Izolatie termica, intrucat de multe ori gazele de ardere pot avea temperaturi foarte ridicate.

Apoi, mai exista elementele decorative cum sunt de pilda cele cu aspect de caramida, care la randul lor pot sa fie configurate diferit.

Cosurile de fum pot fi racordate atat la sisteme clasice de incalzire, cat si la echipamente de incalzire care sunt prevazute cu evacuare asistata.

Cert este ca pe www.seminee-mol.ro sunteti doar la cateva clickuri distanta de a regasi oferte deosebite de seminee, elemente auxiliare si altele ce va completeaza caminul nu doar din punct de vedere estetic, ci si functional si desigur, profitabil.

#semineu casa, #cos fum semineu, #semineu elegant , #Decoratiuni interioare