Indrazneste sa razi si sa visezi cu Hinz&Kunst

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
4445 citiri
Indrazneste sa razi si sa visezi cu Hinz&Kunst
Foto: Gunter Scholz

Decoreaza-ti cu fantezie si rafinament casa si biroul, cu ajutorul colectiilor Hinz&Kunst, care imbina arta moderna cu utilul si placutul, intr-un mod fantezist si amuzant.

Piesele realizate de celebra firma germana Hinz&Kunst, fie ca vorbim despre statuete, machete sau diverse suporturi de uz casnic, reprezinta o alegere mai mult decat inspirata atunci cand vrei sa faci un cadou inedit, ce rar poate fi gasit in magazine.

Cel mai greu iti va fi hotarasti ce sa cumperi, avand la dispozitie atat de multe variante interesante, dar si sa te induri sa amblazei si sa dai mai departe cadoul.

Lasam imaginile sa vorbeasca de la sine si va prezentam in continuare ce inteleg designerii de la H&K printr-un banal suport pentru sticla de vin.

Oare ce sa alegi? Un cavaler, un pirat sau un viking? Daca acum e greu, gandeste-te ca in stocuri exista mult mai multe personaje-suport, cum ar fi gladiatori, sportivi, cantareti, oameni de afaceri (la costum) si inca altele.

Desigur, vei gasi un suport potrivit si pentru altfel de sticle, ale altor bauturi mai tari, cum ar fi cele doua propuneri de mai jos pentru sticle de Jack Daniel's si Jagermeister.

Obiectele sunt realizate manual din metal in Germania, la fabrica sculptorului german Gunter Scholz.

Imaginatia si indemanarea acestuia au dat nastere acestor colectii spectaculoase, dintre care la mare cautare sunt si statuetele sau machetele auto.

Obiectele de decor pot costa de la numai 30-40 la euro, pana la cateva sute de euro, in functie marime si complexitate. Pot fi gasite si in unele magazine online din tara, dar stocurile par a fi pe terminate, asa ca mai bine te-ai orienta direct catre magazinul producatorului.

#suport Hinz Kunst, #decoratiuni Hinz Kunst, #cadouri Hinz Kunst, #statuete metal , #Decoratiuni interioare