Cum sa personalizezi aspectul nordic al casei tale

Joi, 02 Februarie 2017, ora 17:39
6163 citiri
Cum sa personalizezi aspectul nordic al casei tale

Desi sunt multe reguli de design ale stilului nordic de amenajare a interioarelor, cum ar fi crearea impresiei de spatialitate si folosirea unor obiecte de mobilier cat mai simple, este foarte simplu sa acorzi o nota personala casei tale. Departe de a fi un stil de design caracterizat de un aspect rece ori sobru, amenajarile scandinave sunt deseori complementate de cateva piese ce tind sa fie extravagante.

Datorita culorilor pale cum sunt griurile colorate sau albul utilizate pentru pereti sau podele, celelalte obiecte de mobilier si decoratiunile sunt scoase in evidenta. Astfel, ai o oportunitate foarte mare de a improspata felul in care locuinta arata cu ajutorul accesoriilor. Mai jos, ti-am pregatit cateva idei de infrumusetare a casei tale.

Schimba accesoriile de iluminat

Unul din cele mai usor de schimbat decoratiuni sunt accesoriile de iluminat scandinave. Desi ocupa putin spatiu vizual, accesoriile de iluminat pot oferi o schimbare simtitoare interiorului. De exemplu, facand parte din corpurile radiante ce capteaza atentia persoanelor din casa ta foarte usor, un pavilion din metal negru Zangra se inscrie perfect in tendintele decoratiunilor nordice. De asemenea, poti schimba cablurile sau fasungurile ca sa se integreze mai bine in cromatica designului camerei.

Foloseste covorase cu print-uri personalizate

Daca ai vazut un tipar colorat pe internet si ai dori sa il incorporezi in casa ta, poti face asta tinand cont de cateva reguli. Analizeaza contextul in care ai vazut tiparul sau modelul respectiv pentru ca in cadrul casei tale sa se potriveasca stilului nordic. De asemenea, tine cont de faptul ca scandinavii nu folosesc covorase mari, din perete in perete. Mai degraba limiteaza-te la un covoras patrat, de mici dimensiuni, care sa completeze stilul tau personal.

Tablouri si afise noi

Adu prospetime casei tale prin cateva pete de culoare noi pe pereti. Un tablou sau un afis din material textil va avea un aspect natural mai ales daca si modelul ilustrat este unul care ti se pare graitor. Un automobil preferat, un artist rock sau un animal mistic pot fi doar cateva din lucrurile care vor atrage atentia in spatiul tau. Indiferent ce fel de desen sau tipar vei utiliza, gandeste-te ca pentru a crea impresia unui spatiu mare cel mai indicat este sa atarni decoratiunea desupra liniei imaginare de mijloc a camerei.

Inconjoara-te cu amintiri dragi

Adu-ti aminte de momentele placute pe care le-ai petrecut cu familia, prietenii sau persoanele importante din viata ta si pretuieste-le punandu-le intr-o rama foto. Nu uita ca aspectul nordic este gandit pentru a oferi cat mai mult confort in primul rand celor care locuiesc acolo.

Tu cum iti personalizezi camera ta favorita?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenajare baie stil scandinavic, #decoratiuni interior stil scandinavic , #Decoratiuni interioare