Cea mai buna alegere pentru incalzirea locuintei mele

Marti, 26 Iulie 2016, ora 14:38
1287 citiri
Cea mai buna alegere pentru incalzirea locuintei mele

Domeniul semineelor nu reprezinta lucrul la care ma pricep cel mai bine, dar atunci cand vine vorba de a impartasi din experienta mea si a-i ajuta si pe altii sa faca cele mai bune alegeri, nu dau inapoi.

Am fost si eu pus in situatia in care nu stiam ce alegere sa fac in privinta incalzirii casei mele, dar am fost ajutat de un prieten care mi-a dat un simplu numar de telefon si acel numar de telefon a facut diferenta in privinta confortului si caldurii in familia mea.

Dupa cum am spus, nu stiam ce alegere sa fac in privinta incalzirii locuintei mele si nu doream sa apelez la clasicele metode de incalzire doar pentru ca le folosea toata lumea. In urma cu mult timp am invatat ca e bine sa mergi importiva curentului.

Am sunat la numarul de telefon oferit de amicul meu si mi-a raspuns unul din consultantii de la firma Pefoc.ro. I-am spus ca imi doresc sa incalzesc intreaga casa cu ajutorul unui semineu pe lemne si ca nu doresc sa apelez la incalzirea pe gaz, deoarece este foarte scumpa.

Mi-a facut una din cele mai bune oferte: un semineu cu focar captusit cu samota. Acest semineu cu ajutorul grilelor de aerisire duce caldura in intreaga casa, iar datorita samotei, caldura este mentinuta mult timp in focar.

La o singura umplere a focarului cu un nivel mediu de ventilatie, durata de ardere a lemnului este de 4-5 ore, iar deflectorul ajuta la mentinerea unui consum cat mai scazut de lemne.

Semineul cu focar captusit cu samota este prevazut si cu admisie a aerului din exterior pentru a evita consumul de oxigen din incaperea in care se afla.

Samota care este un consumabil o schimba odata la 4 ani, iar sticla semineului o curat de aproximativ trei ori pe luna pe perioada iernii cand fac focul in focar zilnic. Garantiile consistente oferite de Seminee Timisoara m-au convins sa nu mai aman construirea lui: la focare seminee garantia este de 5 ani, iar la cosul de fum de 30 de ani.

Pe langa toate acestea, beneficiul caldurii naturale si imaginea flacarilor vin sa intregeasca atmosfera din casa. De fiecare data cand stau in fata seminului in fotoliu alaturi de o cana de ceai sau de ciocolata calda, ma relaxez si ma felicit din nou pentru decizia luata.

In caz ca nu stii ce sa faci, apeleaza la experti. Doar acestia pot sa-ti dea sfaturi sau recomandari cu privire la seminee centrala sau cea mai buna alternativa pentru incalzirea locuintei tale.

#decoratiuni seminee casa, #seminee casa Timisoara , #Decoratiuni interioare