Aur, piele si cristale Swarovski? Nu este o bijuterie, ci o cada

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 00:00
5750 citiri
Aur, piele si cristale Swarovski? Nu este o bijuterie, ci o cada
Cada din aur

Intr-o casa decorata cu cel mai rafinat mobilier, si sala de baie trebuie sa primeasca atentia cuvenita din partea designerului. In lumea decorului glamour, efectul de aur este optiunea preferata. Oamenii sunt atat de atrasi de acest metal pretios, incat doresc sa imbrace totul in aur. Inclusiv cada de baie.

Finisajele cu cristale Swarovski, accesorii de baie placate cu aur si robinetii cu diamante sunt doar cateva din cele mai recente tranduri cand vine vorba de decorarea bailor, relateaza Bornrich.com.

Recent, designerii de la Arcaro Martini, Giacomo Arcaro si Roberto Martini, au facut un pas inainte, realizand prima cada de baie, mai degraba un spa, din aur de 24 de carate, ce promite cel mai luxos ritual al imbaierii.

Cazile din aur, care pot primi pana la sase persoane in acelasi timp, sunt impodobite cu cristale Swarovski.

Printre functiile unice ale acestui spa se numara pernele care permit apei calde sa-ti curga pe gat si umeri, ceea ce duce la o revigorare completa. De asemenea, apa este purificata cu ozon, functie ce garanteaza o igiena perfecta a cazii.

Spa-ul are un panou de control elegant care iti permite sa te joci cu toate functiile si setarile disponibile. Mini-piscina este dotata, de asemenea, cu Aquaserene, care iti permite sa te bucuri de sunetul apei curgatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa lux, #accesorii lux, #accesorii pietre pretioase, #cada aur , #Decoratiuni interioare