Ai vazut noile frigidere Dolce & Gabbana? Arata senzational

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 00:00
4797 citiri
Ai vazut noile frigidere Dolce & Gabbana? Arata senzational
Foto: Pinterest/Petco AE-Smeg

Colectia de obiecte electrocasnice uzuale cu decoratiuni artistice a companiei italiene Smeg se va imbogati din aprilie cu noi piese realizate intr-o maniera inedita.

Frigiderele produse de firma din Guastalla au capatat o infatisare de lux gratie colaborarii initiate de Smeg cu celebra casa de moda Dolce & Gabbana, relateaza Extravaganzi.

Cele doua companii italiene s-ar putea sa fi creat cele mai elegante frigidere din lume, rezultatul cooperarii urmand sa fie expus intre 12 si 17 aprilie in cadrul expozitiei Salone Internazionale del Mobile 2016, din Milano.

100 de frigidere Smeg Fab 28 au fost decorate de artistii casei Dolce & Gabbana, modelele variind de la scene medievale de lupta, la decoratiuni traditionale siciliene, blazoane sau clasice motive florale.

Foto: Pinterest/Elena Xenia

Culorile vii folosite de artistii sicilieni ai casei de moda fac din banalele obiecte electrocasnice un adaggio plin de viata al unei locuinte moderne.

Seria limitata de 100 de frigidere Fab 28 de la Smeg va fi pusa in vanzare incepand cu luna mai a acestui an, in cadrul salonului de la Milano fiind expuse doar cateva exemplare care ilustreaza din plin bogatia de motive si eleganta acestor produse.

Foto: Twitter/Antonio Sassano

M.J.

#decoratiuni interioare, #obirecte artizanale Dolce Gabbana, #frigider Smeg Dolce Gabbana , #Decoratiuni interioare