Top Birotica va dezvolta un proiect rezidential in valoare de 10 milioane euro

Luni, 11 Februarie 2008, ora 13:40
1603 citiri
Top Birotica va dezvolta un proiect rezidential in valoare de 10 milioane euro

Compania Top Birotica va investi 10 milioane de euro intr-un proiect rezidential cu 84 de apartamente, care va fi dezvoltat in zona Drumul Taberei - Ghencea, a anuntat compania imobiliara Regatta, promotorul proiectului.

Potrivit investitorului, constructia ansamblului rezidential Champions Residence va dura 18 luni si este preconizata sa inceapa in luna martie a acestui an. Cladirea de locuinte va fi compusa din doua corpuri cu 84 de apartamente.

Garsonierele din complex vor dispune de suprafete construite de 50 mp, apartamentele de doua camere vor avea 97 mp construiti, cele de trei camere vor avea 127 mp, iar suprafata duplexurilor de 3-4 camere va varia intre 197 si 281 mp construiti.

Potrivit Regatta, Champions Residence va dispune si de garaj subteran, precum si de ascensor hidraulic.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.