Inovație în domeniul construcțiilor: Cum a fost creat acoperișul de iarnă ideal pentru terase?

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 16:42
1019 citiri
Inovație în domeniul construcțiilor: Cum a fost creat acoperișul de iarnă ideal pentru terase?
Sun Leader FOTO: pergole-retractabile.ro

Iarna ne lipsește probabil cel mai mult expunerea la soare și lumina naturală. Frigul și vremea capricioasă ne împiedică să ne bucurăm de lumină - atât de necesară sănătății și imunității.

Pornind de la aceste nevoi și de la dorința de a-ți petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut, a apărut pergola bioclimatică.

Terasa te duce imediat cu gândul la vară, dar te poți bucura de șederea pe terasă chiar și atunci când ninge abundent! Bineînțeles, de la căldură, cu o ciocolată caldă în mână, privind spectacolul naturii prin pereții de sticlă.

Dacă vrei un acoperiș retractabil pentru terase funcționale și iarna, alege pergola bioclimatică. Aceasta este realizată din lamele din aluminiu care se rotesc și se retrag, fiind acționate electric cu ajutorul unei telecomenzi.

Acest sistem inovativ, permite reglajul aerisirii terasei sau descoperirea în totalitate a ei, în funcție de vreme și necesități.

Cum pot aceste pergole din aluminiu să reziste și iarna?

Modul în care sunt concepute lamelele permite susținerea zăpezii, chiar și atunci când ninge abundent. Atât stâlpii de susținere cât și lamelele sunt construite din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, material care garantează rezistența îndelungată, nu se decolorează, nu ruginește și își păstrează aspectul și proprietățile zeci de ani.

Ce au atât de special? Faptul că pot susține peste 200 kg zăpadă/mp.

Nu trebuie să îți faci griji nici în privința zăpezii topite: apa se scurge în jgheaburi, apoi în stâlpii de susținere și direct spre sol - fără efort suplimentar din partea ta.

Pentru un confort termic sporit, poți opta pentru umplerea lamelelor pergolei cu spumă poliuretanică.

Acoperișul de iarnă ideal pentru terase

Imaginează-ți că stai confortabil în fotoliu și apeși pe telecomandă: terasa se va acoperi dacă începe să ningă sau să bată vântul, se va descoperi atunci când îți dorești să te bucuri de soare, și se va umple cu aer proaspăt.

Aceste pergole din aluminiu sunt durabile și îți aduc un plus de confort prin ușurința cu care se retractează. Pe lângă toate acestea, designul minimalist și opțiunile suplimentare pe care le ai, o plasează printre cele mai dorite și mai elegante pergole.

Poți opta pentru sisteme de lumini pe care să le integrezi în acoperiș și sisteme audio de unde se va putea auzi muzica ta preferată.

Aceste sisteme sunt reglabile și le vei putea ajusta atât pentru o petrecere cu prietenii, cât și pentru a te bucura de un ambient romantic, cu lumini difuze și muzică în surdină.

Culorile le poți alege după preferință, iar mărimea terasei nu este un impediment. Se pot monta mai multe module pentru a acoperi un spațiu de orice dimensiune dorești.

Chiar dacă nu ai o casă sau cabană în prelungirea căreia să construiești terasa, îți poți construi propria terasă în mijlocul naturii, pe structură independentă.

Sun Leader îți oferă posibilități multiple și idei valoroase pentru a alege un acoperiș retractabil pentru terase în funcție de spațiul pe care îl deții și în funcție de cum visezi să arate terasa ta.

Terasele cu acoperiș retractabil sunt ideale atât pentru a le avea acasă, cât și pentru hoteluri, cafenele, restaurante sau săli de evenimente.

#pergole, #pergole retractabile , #Constructii