Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Duel turco-spaniol la marginea Capitalei

Duel turco-spaniol la marginea Capitalei
Compania spaniola Fadesa va incepe la primavara lucrarile la un ansamblu rezidential in care va investi peste un miliard de euro. In aceeasi localitate, Stefanestii de Jos, turcii ridica un alt complex. In prima faza de construire a ansamblului rezidential Bonaire, amplasat in localitatea Stefanestii de Jos, se vor ridica 1.625 de apartamente. "Conform Planului Urbanistic, putem face 7.600 de unitati locative, dar nu cred ca este interesul nostru sa aglomeram. Vom construi prima faza, care se va finaliza in 2010, dupa care vom decide si pentru celelalte etape", spune Marilena Popescu, manager comercial pentru Romania al Fadesa. Pe linga apartamente, ansamblul rezidential va mai cuprinde cladiri de birouri, spatii comerciale, dar si o scoala. Cea mai inalta cladire va fi un imobil de birouri cu regim de inaltime P+18. Intreaga constructie va fi gata in 2014. Ansamblul rezidential a fost deja lansat la tirgurile imobiliare internationale, unde a atras atentia unor fonduri de investitii din tarile baltice si Spania.

Blocurile vor avea regimuri de inaltime intre P+4 si P+11. In fazele cinci si sase ale proiectului se vor construi cladiri cu doua niveluri. Vor fi studiouri si apartamente cu una, doua si trei camere, precum si penthouse-uri. Studiourile vor avea suprafete intre 49 si 59 de metri patrati construiti, apartamentele cu o camera - intre 64 si 84 mpc, cele cu doua camere - intre 95 si 137 mpc, iar cele cu trei camere - intre 163 si 168 mpc. Trebuie spus ca, in cazul acestor locuinte, in numarul de camere nu este inclus livingul. Marilena Popescu spune ca pretul de vinzare va fi de 850-900 de euro/mpc, pret fara TVA. La aceasta suma se va adauga locul de parcare, care costa 9.000 de euro. Vor fi locuri de parcare subterana. "Lucrarile de constructie vor incepe cum va disparea zapada. La actualele preturi de constructie cred ca investitia pentru proiectul rezidential din Bucuresti va depasi un miliard de euro", adauga Marilena Popescu.

<a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=17028&art=41446&cHash=2ecb1cdb89>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1080 ori