Conarg Real Estate investeste 60 milioane euro intr-un nou complex rezidential in Bucuresti

Joi, 31 Ianuarie 2008, ora 12:00
1833 citiri
Conarg Real Estate investeste 60 milioane euro intr-un nou complex rezidential in Bucuresti

Conarg Real Estate va lansa un nou proiect rezidential - "Rasarit de Soare" - care va fi ridicat in partea de est a Capitalei, in care va investi 60 de milioane de euro si care va fi finalizat la sfarsitul anului viitor, a informat compania.

Complexul va cuprinde 988 de apartamente si 1.224 de locuri de parcare. Ansamblul va fi construit pe un teren de 18.221 mp si va consta in 7 tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproape 85.000 mp.

"Rasarit de Soare" este al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti dupa Quadra Place. Complexul a fost finalizat in 2007 in zona parcului Politehnicii, cu investitii de 32 milioane euro. Proiectul consta in 11 blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere, plus 19 penthouse-uri. Pretul mediu al unui apartament a fost de 1.200 euro/metru patrat.

Grupul Conarg a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de peste 80 de milioane de euro, aproape dublu fata de 2006.

Conarg Group va investi circa 150 milioane de euro in proiecte imobiliare, in urmatorii 3 ani

Conarg Group va aloca in urmatorii trei ani un buget de investitii de aproximativ 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare in Capiatla, doua dintre acestea urmand a fi incepute din 2008, a declarat presedintele companiei, Valentin Visoiu.

Acesta a adaugat ca pentru 2008 estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu circa 25% fata de anul trecut, de aproximativ 100 milioane de euro. De asemenea, Visoiu estimeaza o marja de profit de 20-25% pentru proiectul "Rasarit de Soare", de a carui vanzare se va ocupa compania de consultanta imobiliara Eurisko.

Referitor la evolutia pietei imobiliare de anul acesta reprezenatntii Eurisko estimeaza ca ritmul de construire va creste si vor exista mult mai multe proiecte rezidentiale, dar per ansamblu preturile nu vor scadea.

"Nu exista nici un motiv pentru care preturile sa scada deoarece asta ar insemna sa scadem si costurile constructiilor si nu avem cum. Scaderi de preturi nu vor fi inregistrate decat in cazurile in care preturile afisate sunt mult mai mari decat cele de pe piata", a declarat partener Eurisko, Ionut Bordei.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.