Vila de lux din Londra, ocupata de est-europeni care nu au bani de chirie

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 09:45
1746 citiri
Vila de lux din Londra, ocupata de est-europeni care nu au bani de chirie

Un grup de est-europeni au ocupat abuziv o casa dintr-un cartier exclusivist din Londra, in valoare de 5 milioane de euro, argumentand ca nu isi pot permite sa pleasca o chirie in Marea Britanie.

De doua saptamani, o vila in valoare de 5,8 milioane de euro este locuita in mod abuziv de un grup de est europeni, relateaza Daily Mail, citat de Mediafax.

In plus, acestia au pus un afis pe fereastra in care revendica "drepturile ocupantului" unei cladiri abandonate, in baza legii penale.

Desi vecinii au chemat politia pentru a le semnala aceasta ocupare abuziva, acestia nu au actionat in niciun fel, iar proprietarul casei, desi este la curent cu ocuparea imobilului sau nu a luat nicio masura.

Grupul de tineri est-europeni l-au amenintat pe proprietarul casei cu actiuni judiciare daca acesta va incerca sa intre in casa, specificand ca acesta ar constitui o infractiune penala, deoarece in prezent tinerii se afla in posesia fizica a casei.

Tinerii ocupantii isi motiveaza actiunea prin faptul ca nu isi pot permite sa plateasca chiria in timp ce astfel de case stau goale si abandonate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa lux Londra, #vila Londra , #Case vile